Witam moja zagwozdka polega na tym że chcę założyć amortyzatory sportowe z ta technics na tył i tam w zasadzie mam rozwiązaną sytuację bo będą pasowały do seryjnych sprężyn, ale na przód mam takie rozbieżności, bo o ile amory mialbym te.
http://olx.pl/oferta/sportowe-amortyzat ... finWR.html
to nie wiem czy będą pasowały do niego seryjne sprężyny, jeśli nie to kupię te na -30 mm ale narazie planowałem wymianę samych amorów tak żeby zobaczyć jak zmieni się zachowanie samochodu i jak to wszystko będzie działało w tym zestawieniu. Więc może ktoś już kombinował coś w takim zestawieniu i może się wypowiedzieć. Bo chcę kupić wszystko i wymienić za jednym razem i wolę żeby nie okazało się że np te amory z przodu nie będą kompatybilne z seryjnymi sprężynami.
Dzięki za wszelkie wskazówki i porady.
Pozdrawiam
[B4 2.8 AAH] Zestawienie zawieszenia amortyzator + sprężyna
zakwas, kupię nowe tylko dodałem pierwsze lepsze zdjęcie tak żeby zobrazować temat, właśnie słyszałem z doświadczeń znajomych że mtsy dobrze się sprawują, i subtelnie usztywniają samochód. Także też na nie postawiłem a że robię dużo kilometrów to dokładnie je przetestuję osobiście Za jakieś dwa tygodnie złożę wszystko do kupy i dodam foty jak to wyszło no i podzielę się pierwszymi wrażeniami