[Audi Cabrio] granatowy cab od orsa_83
-
- Forum Audi 80
Radoslavsky pisze:Będziesz miał mój głos przy wyborach na auto miesiąca
DEDHI pisze:szacun za podejście do tematu... gradki za projekt... pozdro na ścieżce
Dzięki Panowie.Kolczat pisze:świetnie wygląda
http://www.ct-vantage.pl nie jest to najtańsza opcja, ale warto moim zdaniem. Trzeba tylko im dostarczyć mocowania do stoperów i uzbroić się w cierpliwość, bo terminowością nie grzeszą niestety.Kolczat pisze:gdzie udało Ci się zrobić dywaniki?
Zaczepy kupujesz np. takie http://allegro.pl/stopery-zaczepy-spink ... 17122.html i tyle w temacie. Jak chcesz, to mogę im podrzucić moje dywany na wzór i uszyją takie same dla Ciebie. Jedna uwaga. Kolor wykładziny, z której szyją jest jeden, taki jak widzisz u mnie. Niewiele się on różni od wykładziny na podłodze w moim Cabrio. Poza tym z czasem dywaniki przyblakną i wszystko się wyrówna moim zdaniem. Jeśli taki kolor Cię interesuje, to mogę Ci wyświadczyć przysługę i to załatwić. Co do reszty ustaleń to napisz mi na PW swój nr telefonu, bo jak się tak będziemy przerzucać postami na forum to do do końca czerwca nie dojdziemy do porozumieniaKolczat pisze:czyli to co znajduje się w ory dywanikach? bo niestety nie mam ory i nie mam tych mocowańorsa_83 pisze:Trzeba tylko im dostarczyć mocowania do stoperów
-
- Forum Audi 80
Jak beżowe to będzie łatwiej, bo z jasnym szarym jest dużo trudno u tapicerów i w firmach szyjących dywaniki samochodowe.Kolczat pisze:o miło z Twojej strony, jak znajdę dobrego tapicer to się odezwę
Jak będziesz miał już dobre szablony to polecam gościa: http://mal-com.pl/kontakt/
Sam robiłem u niego wg własnych, jednak nie miałem już na wzór ori dywanika kierowcy i sam "wykroiłem" szablon, ale wyszedł mi nieco za wąski. W każdym razie następnym razem już je poprawie i może do tego czasu bedzie miał w ofercie nowe szare wykładziny
[quote="orsa_83".]
Nie mam porównania do oryginału, ale windshot od Pietrygi spełnia swoją rolę bardzo dobrze. Kilka razy go złożyłem przed jazdą, żeby poczuć na własnej skórze jak to jest bez wiatrołapu i różnica jest bardzo odczuwalna.
[/quote]
Powiedz jeszcze jak windshot od Pietrygi leży na kanapie. Oryginalny ciśnie na kanape i zostaje nieestetyczny odgniot na oparciu.
Nie mam porównania do oryginału, ale windshot od Pietrygi spełnia swoją rolę bardzo dobrze. Kilka razy go złożyłem przed jazdą, żeby poczuć na własnej skórze jak to jest bez wiatrołapu i różnica jest bardzo odczuwalna.
[/quote]
Powiedz jeszcze jak windshot od Pietrygi leży na kanapie. Oryginalny ciśnie na kanape i zostaje nieestetyczny odgniot na oparciu.
OkKolczat pisze:ja narazie odpuszczam temat, bo mam na glowie wiele innych spraw niz prace nad cabrio
dyras pisze:Powiedz jeszcze jak windshot od Pietrygi leży na kanapie. Oryginalny ciśnie na kanape i zostaje nieestetyczny odgniot na oparciu.
Mierzyć, nie mierzyłem ale mogę powiedzmy potwierdzić to co napisał kolega dawidz. Poniżej fotki jak to wygląda w praktyce:dawidz pisze:Od jakiegoś pół roku mam windshot od pietrygi i u mnie jest odsunięty około 1-1,5 cm od tylnej kanapy. Nie ma problemów z odgniotami i ładnie się mieści w schowku na dach.