Na zdjęciu zrobiłem zdjęcie palących się ikonek podczas zapłonu. Przy zapalonym silniku znikają. O czym one mówią?
Na dole ręczny, wyżej akumulator, ale czemu sie pali na pomatanczowo?
NA górze olej i temperatura? Czemu sie pali? Wiem że to nic poważnego ale tak byłem ciekawy.
[ Dodano: 2016-06-22, 21:40 ]
Ktoś ogarnia?
[B4 2.0 ABT] Ikonki przy zegarach
Masz chłopie 21 lat No ale dobrze że chcesz wiedzieć
Nie masz ciśnienia oleju - pali się oliwiarka, ciśnienie się pojawi to gaśnie.
Nie ma ładowania - pali się akumulator, altek zacznie pracować i ładowanie się pojawia
A wraz z ładowaniem miga Ci kontrola temp. płynu / poziomu w zbiorniczku wyrównawczym oraz kontrola poziomu płynu hamulcowego
Główne rzeczy, niezbędne do jazdy autem - kiedy któraś zapala się w trakcie jazdy to masz kłopot.
A ręczny to chyba wiesz dlaczego się świeci, i on pali się na czerwono, przynajmniej powinien
Nie masz ciśnienia oleju - pali się oliwiarka, ciśnienie się pojawi to gaśnie.
Nie ma ładowania - pali się akumulator, altek zacznie pracować i ładowanie się pojawia
A wraz z ładowaniem miga Ci kontrola temp. płynu / poziomu w zbiorniczku wyrównawczym oraz kontrola poziomu płynu hamulcowego
Główne rzeczy, niezbędne do jazdy autem - kiedy któraś zapala się w trakcie jazdy to masz kłopot.
A ręczny to chyba wiesz dlaczego się świeci, i on pali się na czerwono, przynajmniej powinien