[Audi Cabrio] granatowy cab od orsa_83
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
damian_xyz pisze:Gratuluję wygranej w 80tka Miesiąca Czerwiec 2016.
Przemas80 pisze:Dobrze że Sławek dał się namówić gratki
DEDHI pisze:Gratuluję... zasłużona nagroda
Dzięki Panowiewysio pisze:Serca w auto włożone co nie miara , sam właściciel skromny więc nagroda
Obecnie auto stoi na trzech OZetach i jednej stalówce no ale tak to jest jak się wyjeżdża z garażu i w lusterku widzi karoserie, a zapomina się o tym, że tylne koła wystają poza nią i mogą zachaczyć o okucie bramy, ktòre jak się okazało potrafi dosłownie sfrezować rant Z dwojga złego lepszy sfrezowany rant niż pochlastany błotnik
Lecimy dalej. W końcu wziąłem się za zawieszenie i wygląd hamulców, tj:
pełna regeneracja dwutłoków Girling 60 (nowe tłoczki, gumki, prowadnice) plus oczyszczanie i lakier foliatec carbon metalik
tylne zaciski seria (nowe gumki, prowadnice) plus oczyszczanie i lakier foliatec carbon metalik
tarcze ATE 276 mm + klocki TRW na przód
Poduszki amortyzatorów Meyle HD
Tuleje wahacza Meyle HD
Łączniki stabilizatora Meyle
Sworznie wahacza Meyle
Sprężyny przód H&R - 50 mm, czyli centymetr do góry względem zeszłego roku
Udało się też odświeżyć nadkola, a lakier potraktować DG #921
Kilka fotek z prac i wizyty na zbieżności. Oczywiście całość na Azevach przedstawionych wcześniej. Opony to 205/40 Hankook S1 Evo (rewelacja w porównaniu do zeszłorocznych Dunlopów!)
Jeszcze tylko kapsle robione na wzór tego co było oryginalnie w Azevach i temat "zawieszenie i koła" zamykam". Co do ogółu ... zależało mi na poprawie komfortu, co uzyskałem i basta
pełna regeneracja dwutłoków Girling 60 (nowe tłoczki, gumki, prowadnice) plus oczyszczanie i lakier foliatec carbon metalik
tylne zaciski seria (nowe gumki, prowadnice) plus oczyszczanie i lakier foliatec carbon metalik
tarcze ATE 276 mm + klocki TRW na przód
Poduszki amortyzatorów Meyle HD
Tuleje wahacza Meyle HD
Łączniki stabilizatora Meyle
Sworznie wahacza Meyle
Sprężyny przód H&R - 50 mm, czyli centymetr do góry względem zeszłego roku
Udało się też odświeżyć nadkola, a lakier potraktować DG #921
Kilka fotek z prac i wizyty na zbieżności. Oczywiście całość na Azevach przedstawionych wcześniej. Opony to 205/40 Hankook S1 Evo (rewelacja w porównaniu do zeszłorocznych Dunlopów!)
Jeszcze tylko kapsle robione na wzór tego co było oryginalnie w Azevach i temat "zawieszenie i koła" zamykam". Co do ogółu ... zależało mi na poprawie komfortu, co uzyskałem i basta
-
- Forum Audi 80