Witam,
Jestem Marcin. Aktualnie posiadam S3 8L.
Szukam auta nacodzień i wybór padł na Audi 80 B4. Wymagań dużo a aut mało.
Ma być V6, Quattro i LPG. Jakby ktoś coś takiego miał to PW
Witam wszystkich
mam na imię Jakub, od pół roku jestem posiadaczem pierwszego własnego autka Avanta z 1.9 tdi 1Z Poruszam się nim najczęściej w okolicach Torunia.
Witam,
jestem Marcin. Rozglądam się za pierwszym samochodem, bo już nie chcę podbierać Ojcu Jaram się Audi 80 i mam nadzieję, że niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem tego samochodu
Cześć, mam na imię Mateusz, jestem z Chojnic (woj. Pomorskie), od niedawna posiadam Audi 80 Avant '95 2.0 ABT (90 kucy). Forum znalazłem już dobre kilka lat temu i przegladam je często. Jestem fanem marki, szczególnie starych dobrych B4 i C4 W swoim aucie stawiam na zachowanie w oryginale, dlatego rezanie TAK!, ale tylko na oryginalnych elementach
Witam wszystkich, mam na imię Darek jestem z Jabłonowa Pom. i od nie dawna posiadam Audi 80 2.0 16V Avant + LPG, a że zostałem oszukany przez gościa z Lublina podczas kupna autka to będę potrzebował raczej dużo pomocy i poradników, bo auto nie przeszło nawet przeglądu. Żal mi "Niunie" złomować więc będę w nią inwestował.
Siemano
Jestem Krzysiek z Sochaczewa
Może nie mam 80 ale mam zamiar coś zakupić.
Na obecna chwilę mam s6 z silnikiem ANK, chce zakupic 2,3 NG albo 2,3 20v sedan albo avant