Czy w B4 sedan był tylko jeden rodzaj pająka?
Bo w moim coś mój pająk nie współgra z wtyczkami. Te bolce przy pająku są trochę za małe w porównaniu do wsuwek w wtyczce. Powodem tego miałem częste problemy z elektryką. Wsuwka miała około 0,5mm luzu wpadały na bolec i tylko te cienkie grubsze były ok czuć było jak się wkłada (dobry styk).
I tak myślę czy czasami nie ma innych typów. Moje auto z 91r.
[B4 ALL] Przełącznik zespolony, pająk różne rodzaje
Wychodzi na to ,że Masz rację udało mi się znaleźć na allegro taki przełącznik z numerami i się zgadzają z moimi,
Tak wiec , może komuś się przydadzą te informacje: roczniki po 94 , nie wiem dokładnie od kiedy mogą mieć większą średnice i pasują od A4 B5 numer seryjny:
8D9 953 503
01 2103 30(40 sedan)
Ja mam wersje z poduszką powietrzną i model avant, może to też ma jakieś znaczenie.
Starsze roczniki wychodzi na to ,że przed 94 mają przełącznik z mniejszą średnicą i numerze seryjnym:
4A9 953 503
02 2101 02
Mowa o przełaczniku zespolonym wycieraczek.
Tak wiec , może komuś się przydadzą te informacje: roczniki po 94 , nie wiem dokładnie od kiedy mogą mieć większą średnice i pasują od A4 B5 numer seryjny:
8D9 953 503
01 2103 30(40 sedan)
Ja mam wersje z poduszką powietrzną i model avant, może to też ma jakieś znaczenie.
Starsze roczniki wychodzi na to ,że przed 94 mają przełącznik z mniejszą średnicą i numerze seryjnym:
4A9 953 503
02 2101 02
Mowa o przełaczniku zespolonym wycieraczek.
Przerabiam temat pająka obecnie - brak świateł drogowych. Rozebranie, czyszczenie nic nie pomaga.
Avant ABK `93
Lewa strona - Światła i kierunki: 443 953 513H
Prawa strona - Wycieraczki przód, tył: 4A9 953 503
Zakupiłem używaną lewą stronę wymontowaną z B3 o identycznych numerach jak moja, dołożyłem sprawną moją prawą stronę i na razie działa.
Poszukuję schematu, rozpiski pinów z manetki Lewa strona - 443 953 513H. Może ktoś ma?
Avant ABK `93
Lewa strona - Światła i kierunki: 443 953 513H
Prawa strona - Wycieraczki przód, tył: 4A9 953 503
Zakupiłem używaną lewą stronę wymontowaną z B3 o identycznych numerach jak moja, dołożyłem sprawną moją prawą stronę i na razie działa.
Poszukuję schematu, rozpiski pinów z manetki Lewa strona - 443 953 513H. Może ktoś ma?
Witam.
Podepnę się tutaj. Jak wcześniej pisałem, przerabiam temat pająka obecnie. Używany działał 3 dni. Teraz nie mam lewego kierunku a jak go włączę to coś jakby iskrzyło.
Na allegro znalazłem nowe sztuki zamienników (Topran, Max Gear) w podobnych cenach. Czy ktoś może coś powiedzieć o trwałości owych zamienników?
Podepnę się tutaj. Jak wcześniej pisałem, przerabiam temat pająka obecnie. Używany działał 3 dni. Teraz nie mam lewego kierunku a jak go włączę to coś jakby iskrzyło.
Na allegro znalazłem nowe sztuki zamienników (Topran, Max Gear) w podobnych cenach. Czy ktoś może coś powiedzieć o trwałości owych zamienników?
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub