Cześć wszystkim mam problem z przełącznikem szyby tylniej lewej nie chce mi podnieść szyby
znalazłem na allegro zamienik http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik- ... 61138.html i nie wiem czy będzie działał ponieważ mam inne podłączenie do daje zdjęcia swojego przełącznika
Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej, lepiej sprawna używka niż zamiennik. Sam ostatnio wymieniałem zepsute przełączniki na ori używki, przy okazji dałem nowe żaróweczki od podświetlania
Na trzecim zdjęciu widać że to nieoryginalne przyciski, poza tym widać że są zamontowane do rączki za którą się łapie przy zamykaniu drzwi a oryginalnie były w klamce...
tak to jest samoróbka tak przynajmniej podejrzewam mam takie jedno pytanie czy da rade podnieść szybę ręcznie bo podejrzewam że silniczek padł a nie mam aktualnie pieniędzy na kupno silniczków
Zdejmij boczek i zobacz co tam masz wstawione.Może być oryginalny silnik albo uniwerasalna przekładnia montowana na frez od korbki.Jak oryginalny to będziesz musiał odczepić szybe od mechanizmu i podeprzeć czymś.Jak uniwersalny to zdjąć to ustrojstwo z frezu na korbkę i zakręcić najlepiej korbką.