[80 B4 Avant 1Z] Biała strzała by Enzoo + Avant 2.3 Quattro
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Ja mam wtryski od afn i chipa nie zrobię bo mam bosha musze w końcu też sprawdzić ten przekaźnik bo dzisiaj nie mogłem odpalić auta raczej odpalal i gasl jak poruszałem przewodami od pompy to odpalił ale nie wiem czy to daje to ze ruszam kablami czy coAdiGassler pisze:enzoo, nad jakimi myślisz? Ja mam 0.210 i jestem zadowolony. Turbinka dmucha 1,4 bara i jestem zadowolony.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- enzoo
- Audi 80 Klub
felgi odciągają od nagannego stanu blacharki heh ale mam nadzieje że po sprawach mechanicznych będzie jeszcze trochę $$ na zabiegi blacharsko lakiernicze
ostatnio uszczelka pod deklem wymieniona jeszcze na podgrzewaczu problem z odpalaniem niby znikł a tylko poprowadziłem normalnie kable z pompy tak jak ma być a nie owinięte wokół przewodu paliwowego jeszcze tylko uszczelka na podgrzewaczu oleju czy tam chłodniczki i mam nadzieje że wycieków się pozbędę i będę mógł w spokoju zmienić olej umyć silnik i zmienić wtryski
ostatnio uszczelka pod deklem wymieniona jeszcze na podgrzewaczu problem z odpalaniem niby znikł a tylko poprowadziłem normalnie kable z pompy tak jak ma być a nie owinięte wokół przewodu paliwowego jeszcze tylko uszczelka na podgrzewaczu oleju czy tam chłodniczki i mam nadzieje że wycieków się pozbędę i będę mógł w spokoju zmienić olej umyć silnik i zmienić wtryski
- enzoo
- Audi 80 Klub
Niestety kupiłem standardowego, tak już wiem jak założę wtryski to będę kontaktował się z kostrzemmisiekb4 pisze:Bardzo ładnie się trzyma ten bialasek
Masz jeszcze standardowy filtr paliwa?
Felgi fajnie pasują, a kompa z softem też możesz ogarnąć pod bosha.
ostatnio audi nie dojechało nad morze, najpierw kruciec wodny z czujnikiem pękł a w drodze powrotnej gdy już wymieniłem kruciec pompa powiedziała dość i auto 40 km przed domem zostało zabrane lawetą, diagnoza uszczelka pod głowicą na zdjęciu dopiero niedawno dostrzegłem zbieg okoliczności z napisem heh prace trwają nad uszczelką od razu nowy rozrząd uszczelki olej
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
he czyli nad morze dojechało tylko do domu już nie dało rady powrócić o własnych siłach. Szkoda bo już nie będziesz mógł powiedzieć że cię nie zawiodłaenzoo pisze:ostatnio audi nie dojechało nad morze, ......................auto 40 km przed domem zostało zabrane lawetą,
Zresztą sam tak kiedyś miałem też wracając z nad morza padła pompa hamulcowa i nie 40 km od domu a 400 i trzeba było mechanika szukać.