Cześć, jestem Adrian. Pochodzę z opolskiego. Jestem aktywny na kilku forach VW i VAG, posiadam od niedawna Audi 80 cabrio z silnikiem 2.6 ABC. Powoli będę działać aby auto cieszyło oko jeszcze bardziej niż teraz
Witam mam na imię Paweł. Jestem z Olsztyna jestem posiadaczem Audi 80 B2 3 sztuki z silnikami 1.8 90km, 1.6TD 75km oraz w trakcie remontu/budowy oryginalne 1.6 75 koni na 2.3 Oraz posiadam 90 B2 z 2.0 R5 115 koni pod maską Pozdrawiam. Forum przewijało mi się przez oczy więc postanowiłem dołączyć
Witam. Mam na imię Michał. Pochodzę z Kamiennej Góry i posiadam Audi 80 B3 z silnikiem 1.8S 90KM na gaźniku. Auto jest w kolorze czerwonym, a wyprodukowane zostało w 1988r.
siemanko.jestem
Dawid.mieszkam w Rębowie koło Gostynia w wlkp.Jestem na etapie poszukiwań 80tki quattro dlatego też trafiłem na to forum. obecnie posiadam Audi a6 c5 2,8 v6 oraz golfa II 2,8 VR6
Witam wszystkich. Jestem już na tym forum zarejestrowany od jakiegoś czasu. Mieszkam w małym miasteczku Kudowa Zdrój i jestem posiadaczem Audi 80 B4 2.0 90KM z 94r. Pozdrawiam serdecznie
Witam jestem tu nowy, sam mam A3 ale ojciec ma 80, a z racji że sie nie zna na necie to ja bede tu pisał i szukał informacji o jego cudzie, ABK 115 KM, 94 rok.