Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 2.0 ABT] Przewody wysokiego napięcia

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
Awatar użytkownika
zomson
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 2.0 ABT] Przewody wysokiego napięcia

Post autor: zomson » 11 sie 2016, 21:05

Witam.

Mam pewną zagwozdkę, a mianowicie zastanawiam się jakie zakupić kable. Czy jest jakaś tańsza, lecz dobra alternatywa do Boscha/Magnet Marelli/Beru za 150-160 zł czy lepiej w nie zainwestować? Na starych mam przebicie więc konieczna jest szybka wymiana. Dodam, że palec, kopułka oraz świece są nowe (wszystko od Boscha). Utworzyłem temat, ponieważ nie mogłem znaleźć nic z aktualną datą (tylko z 2008 roku). Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam :-)

Suuchy94
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Suuchy94 » 11 sie 2016, 21:21

Zomson chetnie podpinam sie pod temat. Wymieniasz cala wiazke? Bylbym wdzieczny jak po zakonczeniu prac i poradach od innych klubowiczow wyslal bys mi wiadomosc co wymieniles jak poprawa i jaki byl koszt takiej instalacji (robocizna wlasna) Dzieki :)

Awatar użytkownika
zomson
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zomson » 25 sie 2016, 20:31

Suuchy94 pisze:Zomson chetnie podpinam sie pod temat. Wymieniasz cala wiazke? Bylbym wdzieczny jak po zakonczeniu prac i poradach od innych klubowiczow wyslal bys mi wiadomosc co wymieniles jak poprawa i jaki byl koszt takiej instalacji (robocizna wlasna) Dzieki :)
Nie, nie wymieniam wiązki. Przerywa mi trochę motor ale nie ma żadnej utraty mocy tudzież szarpania. Trochę przerywa na wolnych obrotach i "pyrka" z wydechu co jest denerwujące. Mam nadzieję, że to wina tylko i wyłącznie kabli, bo już nie wiem co bym musiał zrobić.

[ Dodano: 2016-08-25, 20:31 ]
Temat można zamknąć. Zakupiłem kable Boscha i jestem zadowolony. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Jarewa
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Jarek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT

Post autor: Jarewa » 27 sie 2016, 11:11

Ja ze jako zakładam dość sporo takich kabelków powiem ze firma to jeden kij, najbardziej i tak bolą reklamacje NGK czy bosch która dopuszcza przebicia jest to rzeczą normalną i nie kwalifikującą do do reklamacji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl