[B4 ABK] Odpowietrzenie układu hamulcowego z ABSem
-
- Forum Audi 80
Heh i tu mam właśnie kłopot, bo klocki mają niecałe 2 tysiaki i do czujników zużycia jeszcze im brakuje, a płyn był uzupełniony przy odpowietrzaniu. Ale dzięki za sugestię:)
Sprawdzę jeszcze, czy czujnik ilości płynu się aby w zbiorniczku nie podwiesił, choć przyznam, że z takim czymś się jeszcze nie spotkałem.
W każdym razie dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam.
Sprawdzę jeszcze, czy czujnik ilości płynu się aby w zbiorniczku nie podwiesił, choć przyznam, że z takim czymś się jeszcze nie spotkałem.
W każdym razie dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam.
Pracuje w sklepie motoryzacyjnym. W Week wymieniłem sobie tarcze z tyłu, odpowietrzyłem układ tradycyjnie i wszystko śmiga. Mój szef ma też warsztat, dzisiaj wścipsko zapytał "A układ jak odpowietrzyłeś"? Odpowiedziałem że tradycyjnie tak jak się to robi. Wyśmiał mnie i powiedział że trzeba komputerem wyrównać ciśnienie w komputerze.
Nie wierzył że auto hamuje poprawnie i nic się nie dzieje. Dodał że za długo w tym siedzi i mu nie wmówię.
Po prostu chciał się wywyższać, robił ze mnie głupka i chciał pokazać co to nie on, mogę go wyśmiać czy ma racje ?
Nie wierzył że auto hamuje poprawnie i nic się nie dzieje. Dodał że za długo w tym siedzi i mu nie wmówię.
Po prostu chciał się wywyższać, robił ze mnie głupka i chciał pokazać co to nie on, mogę go wyśmiać czy ma racje ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Możesz go wyśmiać ,bo bredzi ...ale na takich "mądrych" szkoda czasu ,więc lepiej udać głupiego i przytaknąć ...tym bardziej że to twoj szef komputer do odpowietrzania ,wyrównania ciśnienia w starym 1z ...no miszcz świata ...naoogladał się najnowszych aut i mu się mózg zlasował,bo tam komputerem nawet się wymianę żarówki adaptuje ,bo nie będzie świecić ...w 1z i jemu podobnych ,komputer steruje tylko pompą wtryskową ...o hamulcach wie tylko kiedy naciskasz pedał i puszczaszDavid2004 pisze:Mój szef ma też warsztat, dzisiaj wścipsko zapytał "A układ jak odpowietrzyłeś"? Odpowiedziałem że tradycyjnie tak jak się to robi. Wyśmiał mnie i powiedział że trzeba komputerem wyrównać ciśnienie w komputerze.