Witam,
mam problemik w moim cabrio.
Obecnie świecą mi tylko przednie szyby w głównym panelu od strony kierowcy. Szyby wszystkie działają, natomiast problem pojawia się po zamknięciu auta... dwa przednie przyciski ( te które działają ) nadal się podświetlają... Zrobiłem mały test zamknąłem się w aucie i zamknąłem auto przyciski po kilku sekundach przygasły razem z lampką w podsufitce, lecz nadal lekko się świecą
co z tym fantem zrobić?
Bardzo proszę o pomoc
[Wszystkie] Po zamknięciu auta przyciski od szyb świecą
-
- Forum Audi 80
[Wszystkie] Po zamknięciu auta przyciski od szyb świecą
Ostatnio zmieniony 20 sie 2016, 10:46 przez dirtydiana, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Leo pisze:nie, lampka w podsufitce pewnie zgasła, a w przyciskach przygasły...
co do przekaźnika - brak zamienników, brak nowych, tylko używkę, albo spiąć szyby na krótko. Tak jak ja mam.
dasz instrukcję jak to zrobić? generalnie kupiłem jeden nowy przycisk ale on świeci jeszcze mocniej wiec jak wymienie wszystkie 5szt ( aby było tak samo ) to aku na bank siądzie, jakieś rady?
-
- Forum Audi 80
świecą tylko przednie, bo w 2 pozostałych przełącznikach są spalone diody.
Zlokalizowałem ten przekaźnik u mnie ma numer 287 - przeczyściłem styki, ale nadal nic.
Ma ktoś pomysł jak ten przekaźnik naprawić? bo denerwują mnie te lekko podświetlające się przyciski w garażu
Pojawiłą sie też opcja spięcia na krótko czym to skutkuje szyby będą się podświetlać i działać bez włączonego zapłonu? Będą świecić cały czas?
Zlokalizowałem ten przekaźnik u mnie ma numer 287 - przeczyściłem styki, ale nadal nic.
Ma ktoś pomysł jak ten przekaźnik naprawić? bo denerwują mnie te lekko podświetlające się przyciski w garażu
Pojawiłą sie też opcja spięcia na krótko czym to skutkuje szyby będą się podświetlać i działać bez włączonego zapłonu? Będą świecić cały czas?