Przywitaj się z nami
Dzień dobry bardzo wszystkim
. Mam na imię Janusz jestem z Piekar Śląskich troszkę przypadkowo stałem się posiadaczem srebrnej strzały B3 z1990r z silnikiem 1.6 na gaźniku 2ee. Mam nadzieję że dzięki pomocy Waszego forum i Pana Janka (który mnie namówił żebym założył tu konto) uda się doprowadzić 80-tke do fajnego stanu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 
Witam wszystkich użytkowników
jestem Rafał. pochodze z Warmi i Mazur jeżdże Audi 80 b4 z 1992 roku z silnikiem 2.8 V6 w sedanie bez quatro... forum pomogło mi w wielu sprawach przy Mojej poprzedniej B3 dlatego postanowiłem założyć sobie konto na tym forum żeby móc dzielić sie z wami doświadczeniami
i samemu czerpać wiedze 
Witam.
Mam na imię Bartek. Od maja br. jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3 1,6b. Korzystam z tego forum od kiedy go kupiłem; jest bardzo pomocne. Zauważyłem, że większość użytkowników nazywa swoje Audi "niuniami". Ja nazwałem swojego "przecinak' bo jak przełączę z gazu na benzynę to dnie asfalt jak przecinak.
Pozdrawiam.
Mam na imię Bartek. Od maja br. jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3 1,6b. Korzystam z tego forum od kiedy go kupiłem; jest bardzo pomocne. Zauważyłem, że większość użytkowników nazywa swoje Audi "niuniami". Ja nazwałem swojego "przecinak' bo jak przełączę z gazu na benzynę to dnie asfalt jak przecinak.
Pozdrawiam.