[All] Gadzet - podswietlane podnozki
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jak dla mnie nie bardzo.jerzyk pisze:i co wy na to? może być?
Niebieski zupełnie nie pasuje. Zrobiłbym to podświetlenie naturalnie białe jak w A8 itp w ostateczności czerwone, ale nie niebieskie.
Neonek musi byc tak ukryty, aby nie było go widać ( chyba, że tak jest )
ps:
Tweetery pod popielniczką to numer roku 2007 :mrgreen: :lol:
Pozdrawiam!
tweeterki bardzo dobrze słychać i nie rzucają się w oczy, a neonów wcale nie widać, chyba ze ktoś wsadzi głowę między kolana:) a zamierzam je przerobić też tak aby te w schowkach świeciły po otwarciu drzwi
[ Dodano: 2007-12-21, 17:06 ]
[ Dodano: 2007-12-21, 17:06 ]
ale przynajmniej mam klawisze radyjka podświetlone na czerwono :mrgreen:Doc pisze:ale nie niebieskie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
popieram Doc'a a co do samego oświetlenia - na święta w sam raz, wygląda jak choinka jedno czy dwa źródło światła - jak najbardziej, ale nie tak żeby całe auto w śrtodku się świeciło no i barwa oczywiście czerwona, koniecznie
a jeszcze co do samego oświetlenia - zastanawiałem się czy nie podświetlić jedynie podłogi pod siedzeniem kierowcy i pasażera z przodu aby pasażerowie siedzący z tyłu mogli łatwiej wsiąść... ale to kiedyś
a aktualnie się zająłem wymianą materiału na drzwiach, bo stary po prostu odpadał ze starości, dorwałem u gościa świetny materiał na ten cel, 8-)
pozdrawiam
a jeszcze co do samego oświetlenia - zastanawiałem się czy nie podświetlić jedynie podłogi pod siedzeniem kierowcy i pasażera z przodu aby pasażerowie siedzący z tyłu mogli łatwiej wsiąść... ale to kiedyś
a aktualnie się zająłem wymianą materiału na drzwiach, bo stary po prostu odpadał ze starości, dorwałem u gościa świetny materiał na ten cel, 8-)
pozdrawiam
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
a ma ktoś u was podswietlanie podłogi na biało?? jak to wygląda?? i druga sprawa widziałem kiedys u kolesia w b4 podświetlanie przy każdym uchwycie który jest przy suficie. były tam lampki takie jak ta środkowa. może wiecie w jaki sposób coś takiego zrobić?? tam sa miejsca na szkiełko jednak czy wejdzie szkiełko wielkości tego co jest w dachu??
hudy, te lampki w b4 to seryjnie mam montowane one są fajne bo każdy może sobie włączyć do poczytania gazety a to i tak nie przeszkadza czytałem gdzieś na forum że wystarczy tylko kupić oryginalne od b4 i zamontować ale nie wiem czy na pewno to działa.
A takie pyt jakbym chciał zrobić oświetlenie podłogi takie że zapala się dopiero po włączeniu świateł pozycyjnych (tak jak zegary i przyciski) to mogę się wpiąć gdzieś do jakiegoś przycisku przy konsoli czy jest lepsze i łatwiejsze rozwiązanie?
A takie pyt jakbym chciał zrobić oświetlenie podłogi takie że zapala się dopiero po włączeniu świateł pozycyjnych (tak jak zegary i przyciski) to mogę się wpiąć gdzieś do jakiegoś przycisku przy konsoli czy jest lepsze i łatwiejsze rozwiązanie?
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
chodzi mi poprostu o zdjecie całego tego uchwytu ze swiatełkiem bo zastanawiam sie jak to u ciebie wygląda bo koleś u którego widziałem coś takiego nie miał mozliwości zaswiecenia kozdego z tych swiatełek tylko przy otwieraniu drzwi lub po włączeniu tej lampki przy dachu zaświecało sie wszystko...moze on miał cos dorabiane a ty masz orginalnie inaczej.