[all] wyłączające sie radio
-
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Masz dwie pary zielonych i to jest przód. masa i plus zgadza się a ze iskrzy rzecz normalna w radiu kondensatory lub gdy radio uszkodzone.
Biały to zasilanie anteny aktywnej jak i sygnał dla brzęczyka o pozostawieniu radia włączonego podłącz pod radio wyjście zasilania anteny lub jak nie ma to wzmacniacza. biało-niebieski był potrzebny tylko w oryginalnych radia do funkcji GAL automatyczne podgłaszanie zależne od prędkości pojazdu. Szaroniebieski - podświetlanie radia, w nowszych radiach nieoryginalnych już tego nie uwzględniają służy raczej do przyciemniania w opisie radia masz wszystko podane na tacy co i jak.
Biały to zasilanie anteny aktywnej jak i sygnał dla brzęczyka o pozostawieniu radia włączonego podłącz pod radio wyjście zasilania anteny lub jak nie ma to wzmacniacza. biało-niebieski był potrzebny tylko w oryginalnych radia do funkcji GAL automatyczne podgłaszanie zależne od prędkości pojazdu. Szaroniebieski - podświetlanie radia, w nowszych radiach nieoryginalnych już tego nie uwzględniają służy raczej do przyciemniania w opisie radia masz wszystko podane na tacy co i jak.
-
- Forum Audi 80
Dalej nie działa. Chcę narazie włączyć tylko radio podlaczam + i - tak jak w instrukcji i nie chce odpalić, a radio 100% sprawne
Wyczytałem żeby radio zadziałało to muszę podłączyć też zasilanie bateryjne więc tutaj to zasilanie to jest 2x biały do kupy ? Bo jak sprawdzam probówką to nie ma żadnego prądu jak włączę zapłon
Wyczytałem żeby radio zadziałało to muszę podłączyć też zasilanie bateryjne więc tutaj to zasilanie to jest 2x biały do kupy ? Bo jak sprawdzam probówką to nie ma żadnego prądu jak włączę zapłon
Ostatnio zmieniony 25 sie 2016, 16:44 przez lukasz7813, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No to czyli mam podłączyć tak : minus z auta pod minus z radia, plus stały z auta pod plus stały z radia a to zasilanie bateryje z radia pod 2xbiały z auta? No bo plus stały w aucie jest, plus po załonie nie ma (chodzi o to 2x biały) a masa to nie wiem. Chyba żeby zamiast po tym kablu - z auta to podpiąć masę gdzieś indziej osobnym kablem i sprawdzić?
-
- Forum Audi 80
Manta RS6500 dokładnie takie http://www.old.manta.com.pl/pict/manta/ ... 6500_1.png
Tylko chyba są jakieś 2 wersje tego radia, bo są z 2 innymi panelami niż te które posiadam
Tylko chyba są jakieś 2 wersje tego radia, bo są z 2 innymi panelami niż te które posiadam
-
- Forum Audi 80