http://www.directupload.net/file/u/4904 ... fe_jpg.htm
Nie miałem czasu zabrać się należycie za niego ;-/ żeby go zdjąć i dobrze zmatowic ,a zależało mi żeby zobaczyć jak będzie się prezentowałtopor pisze:malowanie grilla level expert
Poprawionetopor pisze:malowanie grilla level expert
Ja ostatnio byłem w szoku zrobiłem 210km i weszło 19 litrów gazuPieterB pisze:Jankes1614, ja też już z rok się zbieram z założeniem takiego podłokietnika - może w końcu sie zbiorę.
Polecam naprawdę ! Zadziwil mnie montarz ,bo ori chyba nie było wersji z podłokietnikiem, ten jest montowany z 3 części wchodzi w miejsce po popielniczce i naprawdę jest spasowany elegancko (nawet nie trzeszczy) ,ale są i wady trochę chamski plastik (twardy) i ten materiał niezbyt ciekawy ,stąd pomysł obszyc welur em takim jak mam na fotelach
ps mailem kiedyś ci tu o spalaniu mojego abk napisać - w mieście wyszło mi 12,5 całkiem nieźle
Folia termokurczliwa dobrej jakości i poszło bez dzieleniaPiotrekdriver1 pisze:Mi się podobujeFolie na tył dawałeś w jednym kawałku czy paskami?
Ciężko byłowylly781 pisze:Szyby fakt z tylną to zgroza to zczernić, ja rozbierałem mechanizmy i wyjełem szyby do ciemnienia z tyłu przód poszedł bez demontarzuOdnośnie spalania jeszcze to nw jak to możliwe ze moja niunia tez na abk w cyklu mieszanym na srednim bucie łyka sb 10,5 i gazu i myślałem ze to sporo
Ładna Audiana:)