Przywitaj się z nami
-
hitman.zkl
- Forum Audi 80

-
Elvis_Presley
- Forum Audi 80

-
czesiek799
- Forum Audi 80

- Imię: Konrad
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Pierwsze Powitanie
Serdecznie Witam Was. Jestem Nowy na forum. Mam na imię Jerzy. Jestem z Ornety,na Warmii. Jestem Waszym wiernym fanem od kilku lat.

Witam ! 
Damian ze Szczecina posiadający Audi 80 b4 1.9 TDI 1994 Avant czarna. Autko od nowości w rodzinie a w posiadaniu jestem od 4 lat doprowadzam je do stanu fabrycznego na oryginalnych nowych częściach w miare możliwości. Mam nadzieje że z waszą pomocą uda się! Wszystkie naprawy, wymiany dokonuje sam to największa przyjemność
Pozdrawiam!!
Damian ze Szczecina posiadający Audi 80 b4 1.9 TDI 1994 Avant czarna. Autko od nowości w rodzinie a w posiadaniu jestem od 4 lat doprowadzam je do stanu fabrycznego na oryginalnych nowych częściach w miare możliwości. Mam nadzieje że z waszą pomocą uda się! Wszystkie naprawy, wymiany dokonuje sam to największa przyjemność
Pozdrawiam!!
Ahoj! 
Nazywam się Łukasz
Od paru tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem b3 w klekocie, z 1989r.
Jest to moja pierwsza zdrada benzyny na dizla, ale przebiegi mnie już zmusiły.
No ale zaczynam tego traktorka naprawde lubić
O forum dowiedziałem się szukająć schematów, instalacji świateł mijania... które oczywiście przestały działać XD
Po tym skromnym opisie
Pozdrawiam wszystkich
Nazywam się Łukasz
Od paru tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem b3 w klekocie, z 1989r.
Jest to moja pierwsza zdrada benzyny na dizla, ale przebiegi mnie już zmusiły.
No ale zaczynam tego traktorka naprawde lubić
O forum dowiedziałem się szukająć schematów, instalacji świateł mijania... które oczywiście przestały działać XD
Po tym skromnym opisie
Pozdrawiam wszystkich
Witam !
Witam drogich klubowiczów szanownych posiadaczy, pasjonatów marki. Nazywam się Darek mam 26lat posiadam audi coupe 93r 2.6 v6 na razie kompletny golasek ale plany już są
Jestem z Bytomia dokładnie 21km od Katowic.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Belzebub, łącznie zmieniany 1 raz.