Witam jestem nowym użytkownikiem Chciałbym wymienić oświetlenie deski rozdzielczej na nowe i pytanie czy mogę tam zamontować żarówki ledowe a jeżeli mogę to czy charakteryzują się czymś szczególnym ponieważ żarówek i modeli jest od groma Głownie zależy na tym by kolor był intensywny i pełny
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
[B4 1.9 1Z] Oświetlenie
[B4 1.9 1Z] Oświetlenie
Ostatnio zmieniony 09 sie 2016, 19:24 przez Gala, łącznie zmieniany 1 raz.
Włączniki nad radiem są okej i też jestem zdania, że wystarczająco mocno świecą. Głownie chodzi o zegary (prędkościomierz, zegar ponieważ nie mam obrotomierza, temperatura oraz poziom paliwa). Panel nawiewu nie jest tragiczny ale tez chciałbym go wymienić przed zimą ponieważ mam straszną "zajawke" na mocne i pełne kolory w samochodzie
Jestem tutaj nowy i dopiero "uczę" się chodzić po tym forum. Mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób mogę napisać post nie zakładając nowego całego tematu?
Jestem tutaj nowy i dopiero "uczę" się chodzić po tym forum. Mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób mogę napisać post nie zakładając nowego całego tematu?
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
więc najpierw sie zapoznaj co i jak a i masa takich tematów jest na forum więc nic nie trzeba zakładać( a już na pewnie nie w tym dziale gdzie tego posta napisałeś) tylko poszukać i poczytaćGala pisze:Jestem tutaj nowy i dopiero "uczę" się chodzić po tym forum. Mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposób mogę napisać post nie zakładając nowego całego tematu?
https://cse.google.com/cse?cx=partner-p ... Bwietlenie
-
- Forum Audi 80