Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B3 1.8 PM] Mokre wygłuszenie podłogi

ODPOWIEDZ
Piotrek_łódź
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B3 1.8 PM] Mokre wygłuszenie podłogi

Post autor: Piotrek_łódź » 05 wrz 2016, 18:59

witam po kupnie auta widziałem ze na dywanie u kierowcy jak i za kierowcą są plamy jak by kiedyś tam była woda ale jak ręką dotykałem to jest suche ale ostatnio puszczałem pod wykładzina kable i nie wiem jak nazwac wą wełnę czy może wygłuszenie podłogi to własnie w miejscu nóg kierowcy jak i za kierowcą ta wełna jest mokra i nie wiem co teraz zrobić czy wysuszyć tylko czy może pokusic się o wymianę na cos innego i tak w ogóle z kat tam się wziła ta woda bo dywan cały czas suchy więc jak by leciało nadal to by był mokry

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 06 wrz 2016, 16:56

Przyczyn może być kilka np uszczelka linki maski, nagrzewnica, dziurawa podłoga chodź to ostatnie to pewnie przed tobą jak nie wysuszysz wykładziny. Taki materiał lubi trzymać wilgoć i jak go nie wysuszysz to podłoga zacznie w końcu gnić od wewnątrz. Aby wysuszyć musisz wyjąć całą na zewnątrz bo otwarte drzwi mogą nie wystarczyć.

Piotrek_łódź
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Piotrek_łódź » 06 wrz 2016, 17:59

ok dobra co muszę dokładnie zdemontowac aby wydostac cała wykładzine na zewnątrz i co może zastosować zamiast tej fabrycznej wełny czy jak to się tam zwie

[ Dodano: 2016-09-06, 17:59 ]
a jak sprawdzić co było przyczyna bać jest przyczyną bo wedłóg mnie tam józ nic nie przybywa bo jest tak samo mokre jak było tylko rozumiem że trzeba wyjac cały dywan na wierzch i dalej co lepiej słuszyć to fabryczne wyciszenie czy może wywalic to i zastosowac cos innego tylko nie za drogiego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl