ArcioHC pisze:Niestety Facebook zabił wszystko i stworzył z ludzi wygodnickich leni, bo tam mają wszystko na telefonie a tu trzeba wysiłku. Nikomu nie chce się rejestrować na forach bo to trwa aż minutę
to forum nie ma po prostiu mo ilnej, wygodnej wersji, stad lenistwo userów.
imho pomysl ze zdjeciami z wycieczek, nie koniecznie "wakacyjnych" jest ciekawszym pomyslem niż statyczne gówniane - nie oszukujemy sie - zdjecia.

jakość zdjęć takze czesto miewa wiele do zyczenia, zawsze tak bylo.
ja swojego auta nigdy nie dalem do konkursu, bo nie uwazam ze nadaje sie do pokazania szerszemu gronu - fakt, jest jedne jedyne, jest jakie jest, ale do idealu mu daleko.
i ktos wspomnial o umierajacych tematach w dziale moja 80 i o tematach na fb - na fb mozesz wrzucic byle gowno, ze pojechales po bulki do sklepu, ze nowy zapach do auta, ze wiudziales orla cien, a na forum po prostu nie wypada, tu sie wrzuca konkrety... Dlatego np. mój temat na forum od kilku miesięcy nie żyje, bo co mam wrzucić? Znowu zatankowałem? Znowu krowa dowiozla mnie tam gdzie chcialem - jeździ, ma się dobrze, ma rozewalone zawieszenie, poszukuje sponsora?

A na FB moge wrzucic info z krowa jednak zostaje u mnie i nie sprzedam, bo wozeczek dla dziecka sie miesci
nie zamywac - chociaz tak glosowalem, zrobic konkurs wycieczkowy