Audi 80 b4 2.6 v6 wymiana oliwy
- Rastaman25
- Forum Audi 80
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Kolejna niemka w domu
[ Dodano: 2017-01-18, 12:54 ]
Witam
ciąg dalszy dłubania... jako że ostatnio miałem małą kolizję i uszkodzeniu uległ zderzak i lewa lampa więc postanowiłem oddać zderzak do spawania a na dniach oddaje go do ponownego lakierowania. Leci do mnie klosz lampy zespolonej od kolegi z forum. A to kilka zdjęć z prac:
Przy okazji malowania nie mogę się zdecydować czy pomalować zderzak cały w kolor czy zostawić dół czarny tak jak ori, tylko nie wiem czy będzie to pasować bo tylni cały zderzak mam pomalowany w kolor wraz z listwami
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
zderzak odebrany od lakiernika i założony na samochód. Teraz zostało założyć tylko lewą lampę ale narazie czekam na szkło
[ Dodano: 2017-01-30, 16:51 ]
Audi poskładane w całość. Zderzak i lampy na aucie. Niezastąpiony okazał się kolega z forum o niku arturro997 który poratował mnie kloszem do lampy zespolonej, którą ciężko znależć w dobrym stanie.
[ Dodano: 2017-02-11, 19:28 ]
Na ten sezon zawitają nowe felgi 17" wzór s-line. Narazie takie foto, w wolnej chwili założe na auto dodam jak się prezentuje
[ Dodano: 2017-01-30, 16:51 ]
Audi poskładane w całość. Zderzak i lampy na aucie. Niezastąpiony okazał się kolega z forum o niku arturro997 który poratował mnie kloszem do lampy zespolonej, którą ciężko znależć w dobrym stanie.
[ Dodano: 2017-02-11, 19:28 ]
Na ten sezon zawitają nowe felgi 17" wzór s-line. Narazie takie foto, w wolnej chwili założe na auto dodam jak się prezentuje
Też się zastanawiałem nad tymi felgami ostatnio, ale chciałem coś z rantem. Jednak u Ciebie z tym profilem opon powinno ładnie się to wszystko ułożyć, bo auto już masz niżej. Nie myślałeś o zmianie grilla na oryginał? Miałem u siebie taki sam zamiennik, zmieniłem na ori i jestem zadowolony. Jakiś taki ciekawszy 'pyszczek' się zrobił. Myślę, że z tymi felgami całość wtedy wyglądałaby atrakcyjniej, bo wizualnie Audi prezentuje już się naprawdę dobrze.
Mzet pisze:Też się zastanawiałem nad tymi felgami ostatnio, ale chciałem coś z rantem. Jednak u Ciebie z tym profilem opon powinno ładnie się to wszystko ułożyć, bo auto już masz niżej. Nie myślałeś o zmianie grilla na oryginał? Miałem u siebie taki sam zamiennik, zmieniłem na ori i jestem zadowolony. Jakiś taki ciekawszy 'pyszczek' się zrobił. Myślę, że z tymi felgami całość wtedy wyglądałaby atrakcyjniej, bo wizualnie Audi prezentuje już się naprawdę dobrze.
Poprzednie felgi miałem z rantem ale już mnie denerwował naciąg na nich i ogólnie mi się znudziły więc poszły za grosze.
Co do tych s-line to od zawsze mi się podobały tylko nie mogłem znalezć w tym rozstawie śrub. Jeśli chodzi o grill to też mi szczerze powiedziawszy się już nie podoba i myśle nad zmianą na ori.