[B4 2.3 NG ] Jaki jest nr kat. Gumy do przepłyki
-
- Forum Audi 80
[B4 2.3 NG ] Jaki jest nr kat. Gumy do przepłyki
Witam niewiem czy w dobrym miejscu umieściłem temat wiec w razie czego prosze o przeniesienie w odpowiednie miejsce ,
Mam problem poszukuje nr. katologowego Gumy która idzie od przepłowymierza do kolektora "taka w krztałkie litery L"
do Audi B4 Coupe 2.3 NG z 92r.
Dziekuje za wszelkie info z gory ....
Mam problem poszukuje nr. katologowego Gumy która idzie od przepłowymierza do kolektora "taka w krztałkie litery L"
do Audi B4 Coupe 2.3 NG z 92r.
Dziekuje za wszelkie info z gory ....
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Jak autem masz zamiar pojeździć kilka lat,-to lepiej kup nową,-niewiele drożej wyjdzie,-a nowe to nowe ,-10 lat spokoju ,-a to część newralgiczna w NG. Używana to loteria i możesz kupić w takim stanie że też zaraz pęknie. Części gumowe lepiej kupować zawsze nowe.
Podawałem gdzieś linki do sklepu w Niemczech co mają i te gumy,-musisz poszukać w tematach.
Pozdrawiam.
Podawałem gdzieś linki do sklepu w Niemczech co mają i te gumy,-musisz poszukać w tematach.
Pozdrawiam.
Napisz maila po angielsku (wszyscy Niemcy mówią/piszą po angielsku) ,że chcesz kupić i żeby podali numer konta bankowego do wpłaty za towar i koszty przesyłki kurierem. Przecież to prosty tekst. Nie sądzę aby nie wysłali...
Jak kupisz to pamiętaj o tym żeby zawsze przed zimą spryskać gumę silikonem w spraju/wetrzeć i jeszcze raz mocno spryskać..,-przedłużysz w ten sposób znacznie jej żywot.
Pozdrawiam.
Jak kupisz to pamiętaj o tym żeby zawsze przed zimą spryskać gumę silikonem w spraju/wetrzeć i jeszcze raz mocno spryskać..,-przedłużysz w ten sposób znacznie jej żywot.
Pozdrawiam.
Wysłałem im maila w sb i do dziś brak odpowiedzi niestety. Jakies pomysly?
EDIT.
Udało mi się założyć konto i jest opcja wysyłki do PL za 25 euro także jakby ktoś coś chciał od nich to mogę zamówić żeby nie płacić drugi raz ponad 100zł za wysyłkę! Dawać info na PW albo jaroslawwiatr@gmail.com
EDIT.
Udało mi się założyć konto i jest opcja wysyłki do PL za 25 euro także jakby ktoś coś chciał od nich to mogę zamówić żeby nie płacić drugi raz ponad 100zł za wysyłkę! Dawać info na PW albo jaroslawwiatr@gmail.com