Witam mam kilka pytań odnośnie tematu. Wiem że było to przerabiane w kilku tematach ale i tak nie ogarniam tego. chciałbym aby mi ktoś pomógł podłączyć to indywidualnie.
Mam już następujące graty:
Wydaje mi się że brakuje mi jeszcze owej wtyczki:
I teraz moje pytania jak to zrobić by działało to poprawnie. Liczę na pomoc nie na hejty typu przerabiane już było.
Pozdrawiam Konrad
[B3 1.8 JN] Montaż bc/mc
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Brakuje ale na zdjęciu też jest wsadzona nie oryginalna.Kostek80 pisze: Wydaje mi się że brakuje mi jeszcze owej wtyczki:
Zależy też czy chcesz korzystać z funkcji MC które już masz w B3 poza licznikiem (informacja o niezamkniętych drzwiach i kontrola ciśnienia oleju). Jeśl zostawisz je po staremu to tylko zostaje ci podłączyć manetkę i sygnał spalania do tego czarnego gniazda licznika.
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
BC nie będzie nic pokazywać bo na tej wtyczce wchodzi sygnał spalania i sterowanie funkcjami z manetki.
Jak nie masz wtyczki to bierzesz rdzeń z dowolnej innej, przycinasz na odpowiednią długość i podłączasz. Tylko będzie brakowało zabezpieczenia przed wypadnięciem tej wtyczki jeśli szarpnie się za przewody.
Jak nie masz wtyczki to bierzesz rdzeń z dowolnej innej, przycinasz na odpowiednią długość i podłączasz. Tylko będzie brakowało zabezpieczenia przed wypadnięciem tej wtyczki jeśli szarpnie się za przewody.