Przywitaj się z nami
-
Grzecho ABC
- Forum Audi 80

Siemanko Wszystkim
Jestem na forum od ponad roku ale ze względu na pewne okoliczności nie miałem czasu aż do teraz zajmować się moją Audiolą ani też udzielać sie na forum. Dlatego też postanowiłem się ponownie przywitać i wszystkich pozdrowić. Śmigam sedanem ABC w ośce
Zaczołem mały remoncik ale to w osbnym temacie. Pozdro 
Siemanko, przez przypadek stałem sie posiadaczem 80, ale nie przez przypadek jestem tutaj na forum. Jestem fanem marki i od dłuższego czasu użytkuje a4 b5. Tak wyszło że zawitał u mnie drugi samochód, a konkretniej audi b4 cabrio '92 i od pierwszego wejrzenia b4 skradła moje serce. Mam nadzieje że zostanie ze mną na długo 
-
artur audi
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich mam na imię Artur jestem z Białegostoku.Posiadam audi 80 ABK 1994r. gaz bingo, sedan klima,abs,airbag,elektryczne szyby,lusterka.Wczesniej audi 80 avant abt.
Cześć wszystkim. Z tej strony Piotr z Podkarpacia. Moja przygoda z Audi 80 to był kompletny przypadek... Potrzebowałem na "gwałt" 😋 wozu na dojazdy do pracy... Akurat niczego nie mogłem znaleźć wtedy, została tylko ona. Z tego pośpiechu, nawet dałem się wrobić i kupiłem słabszą wersję niż oglądałem...
I stało się. Zakochałem się w tym aucie.
Po drodze mieliśmy czasem pod górkę, jak to w związkach bywa ale ostatecznie jeszcze się nie pozabijaliśmy.
Obecnie szukam koleżanki o większym temperamencie...ale to w innym dziale na forum.
Pozdro.
I stało się. Zakochałem się w tym aucie.
Po drodze mieliśmy czasem pod górkę, jak to w związkach bywa ale ostatecznie jeszcze się nie pozabijaliśmy.
Obecnie szukam koleżanki o większym temperamencie...ale to w innym dziale na forum.
Pozdro.