MAM TAKI PROBLEM Z AUTEM I PROSZE O RADE
przy 3/4ilosci paliwa w zbiorniku auto zachowuje sie jakby nie dochodziło paliwo,szarpie przerywa,raz jedzie za chwile nie,brakuje mocy,gdy wrzuce na luz i przegazuje to normalnie wkreca sie na obroty itd,gdy doleje benzyny problem znika i auto jedzie juz normalnie bez zadnych problemow,nie wiem jaka moze byc przyczyna tego..Miał ktos kiedys moze taki problem?prosze was o rade
[B4 2.0 ABK] problem z jazda gdy mam mniej niz poł zbiornika
-
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
klepskimma10, po 1 nie pisz dużymi literami - jest to uznawane za krzyk więc nie krzycz bo nie ma potrzeby.
Takiego problemu nie miałem osobiście ale sprawdził bym 2 rzeczy: po 1 odpowietrzenie zbiornika paliwa bo może wytwarza sie podciśnienie i po 2 sitko w pompie paliwa może być zatkane i gdy masz więcej to przelewa się przez górę pompy a gdy mało to już gorzej.
Takiego problemu nie miałem osobiście ale sprawdził bym 2 rzeczy: po 1 odpowietrzenie zbiornika paliwa bo może wytwarza sie podciśnienie i po 2 sitko w pompie paliwa może być zatkane i gdy masz więcej to przelewa się przez górę pompy a gdy mało to już gorzej.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80