Audi 80 abt 92'
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Methafedron
- Forum Audi 80
- Kontakt:
również pozdrawiam
[ Dodano: 2016-11-28, 16:32 ]
dziś wpadły łączniki stabilizatora,i poduszka amortyzatora. W zawieszeniowo jak narazie koniec wymian 8-)
poduszka dosyć mocno wybita:
na zimnym silniku pojawiło się szarpanie na benzynie,to będę chciał sprawdzić w najbliższych tygodniach. Poza tym zimę mam zamiar przejeździć bez awarii a wiosną zabieram się za wydech,szukanie felg i kilka rzeczy wewnątrz i niewykluczone że zewnątrz
[ Dodano: 2016-11-28, 16:32 ]
dziś wpadły łączniki stabilizatora,i poduszka amortyzatora. W zawieszeniowo jak narazie koniec wymian 8-)
poduszka dosyć mocno wybita:
na zimnym silniku pojawiło się szarpanie na benzynie,to będę chciał sprawdzić w najbliższych tygodniach. Poza tym zimę mam zamiar przejeździć bez awarii a wiosną zabieram się za wydech,szukanie felg i kilka rzeczy wewnątrz i niewykluczone że zewnątrz
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
rawilk27, powiem Ci że ja odłączyłem akumulator na noc i przez parę dni po resecie było dobrze,niestety problem wrócił chociaż nie aż tak bardzo jak wcześniej. Sondę z tego co wiem mam ustawiona dobrze bo na masę
[ Dodano: 2017-02-27, 16:32 ]
sezon powoli się zaczyna więc audi dostało mały pakiet na nowy rok :
Olej z filtrem-wymiana oczywiście nie obyła się bez komplikacji,zapomniałem o starej uszczelce filtra i przy odpaleniu 4 litry liqui moly poszły na podłogę garażu
zima nie mogła przejśc bez latania na ręcznym
w między czasie wpadło magiczne 200 tysięcy
Dziś została z grubsza umyta po zimie oraz dostała nowe felgi 16' z letnimi kapciami
pojechałem również na regulację zbieżności
gdzieś tam po drodze wpadły naklejki
Teraz czekam aż zrobi się nieco cieplej i zabieram się za glinkowanie (oczyszczanie) lakieru i woskowanie. Muszę również zająć się również gazem ponieważ zdarza mu się zgasnąć przy przełączaniu,ale wszystko po kolei
[ Dodano: 2017-02-27, 16:32 ]
sezon powoli się zaczyna więc audi dostało mały pakiet na nowy rok :
Olej z filtrem-wymiana oczywiście nie obyła się bez komplikacji,zapomniałem o starej uszczelce filtra i przy odpaleniu 4 litry liqui moly poszły na podłogę garażu
zima nie mogła przejśc bez latania na ręcznym
w między czasie wpadło magiczne 200 tysięcy
Dziś została z grubsza umyta po zimie oraz dostała nowe felgi 16' z letnimi kapciami
pojechałem również na regulację zbieżności
gdzieś tam po drodze wpadły naklejki
Teraz czekam aż zrobi się nieco cieplej i zabieram się za glinkowanie (oczyszczanie) lakieru i woskowanie. Muszę również zająć się również gazem ponieważ zdarza mu się zgasnąć przy przełączaniu,ale wszystko po kolei