Audi 80 Avant [B4 1Z]
Audi 80 Avant [B4 1Z]
Witam!!!
Chciałbym się przedstawić razem z moją furą
Audi 80 b4 1.9 TDI 1Z 1994r na osprzęcie Pierburga.
Na wyposażeniu: 4 elektryczne szyby i lusterka, klima, drewno, abs, poduszka powietrzna, podgrzewane fotele, centralny z pilota.
Audi od nowości w rodzinie kupione przez mojego śp. Wujka salon Niemcy serwisowane do grudnia 2006r. Zostało sprowadzone do Polski przez moją rodzine w 2008 roku i do 2013 stało w garażu czekając na mnie. Staram się wszystko robić sam od początku do końca. Jedne z poważniejszych napraw: Regeneracja turbosprężarki, pompy wtryskowej, wtrysków ( założone od passata b5 + regulacja), pierścienie, uszczelka pod głowicą, nowa wiązka silnika zamówiona z serwisu Audi, belka tył, całe zawieszenie nowe ( amortyzatory sprężyny wachacze tuleje drążki jak leciało nie patrząc czy dobre.. ). Kazdą wymiane czy naprawę notuje w swoim zeszycie bo wiem, że może się przydać . Daleko jeszcze do ideału ale z waszą pomocą myślę, że to możliwe!
Chciałbym się przedstawić razem z moją furą
Audi 80 b4 1.9 TDI 1Z 1994r na osprzęcie Pierburga.
Na wyposażeniu: 4 elektryczne szyby i lusterka, klima, drewno, abs, poduszka powietrzna, podgrzewane fotele, centralny z pilota.
Audi od nowości w rodzinie kupione przez mojego śp. Wujka salon Niemcy serwisowane do grudnia 2006r. Zostało sprowadzone do Polski przez moją rodzine w 2008 roku i do 2013 stało w garażu czekając na mnie. Staram się wszystko robić sam od początku do końca. Jedne z poważniejszych napraw: Regeneracja turbosprężarki, pompy wtryskowej, wtrysków ( założone od passata b5 + regulacja), pierścienie, uszczelka pod głowicą, nowa wiązka silnika zamówiona z serwisu Audi, belka tył, całe zawieszenie nowe ( amortyzatory sprężyny wachacze tuleje drążki jak leciało nie patrząc czy dobre.. ). Kazdą wymiane czy naprawę notuje w swoim zeszycie bo wiem, że może się przydać . Daleko jeszcze do ideału ale z waszą pomocą myślę, że to możliwe!
-
- Forum Audi 80
No pewnie że tak! można... wiązkę elektryczną czy schemat podciśnienia znam na pamięć trochę się nagłowiłem by to oryginalnie położyć... Na dniach muszę zamówić głośniki tył bo wmacniacze mi siadły w nich i harczą to wstawie zwykłe plus dystanse. I wypróboje podłokietnik " dedykowany do audi 80 z allegro " wkładany do tylnej popielniczki..komfort się przyda. Zapomniałem powiedzieć, że miałem zamast przedniej popielniczki dodatkowe zegary ze wskazówkami ładowania ciśniania oleju ale poszło zwarcie zakładam i padły.. postanowiłem znaleść zwykłą popiołe + zapalniczkę z drewienkiem
http://allegro.pl/podlokietnik-dedykowa ... 33460.html
Zamówiłem zobaczymy ile jest wart
[ Dodano: 2016-12-14, 15:41 ]
Wygląda dobrze .
Zamówiłem zobaczymy ile jest wart
[ Dodano: 2016-12-14, 15:41 ]
Wygląda dobrze .