[b3] zestaw audio do 500pln
[b3] zestaw audio do 500pln
Witam. Zamierzam kupić radio samochodowe z głośniczkami do b3. Jakie radyjka polecacie, wiadomo radio droższe i na pierwszym miejscu, więc jakie modele polecacie ? Radio myślę że do 300 zł, głośniki na przód ewent. tył 200 zł. Albo po prostu póki co tylko na przód kupie, a za jakiś czas dokupie na tył. Zależy mi na przyzwoitym czystym graniu i z jakimś basem, a nie jakies audio za 2 k. Prosze o wysyłanie linków.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2017, 21:45 przez goly, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio już mam, zależałoby mi teraz na głośnikach na przód .Póki co będą działać po samo radio. Co do tego zestawu dokupić tweetery ? Myślałem nad kupnem Alpine 13cm na podszybie ale co dalej ? Zależy mi na czystym brzmieniu bez zbędnego harczenia. Chce zestaw odesperowane. W grę wchodzi tylko podszybie bo nie mam miejsca w boczkach. Widziałem że Alpine ludzie wkladali
[ Dodano: 2016-12-21, 19:13 ]
ktoś się wypowie ?
[ Dodano: 2016-12-21, 19:13 ]
ktoś się wypowie ?
Niestety ale w audi 80 musisz wykonać rzeźbę aby zamontować głośniki 16cm w drzwi.
Inaczej po prostu się nie da... Ja właśnie jestem na etapie uruchamiania mojego systemu...
W wakacje wykonałem panele i wygłuszyłem drzwi i teraz dalej rozwijam system....
Jeśli nie chcesz robić montażu w drzwi to po prostu odpuść temat bo nic nie osiągniesz zadowalającego....
Inaczej po prostu się nie da... Ja właśnie jestem na etapie uruchamiania mojego systemu...
W wakacje wykonałem panele i wygłuszyłem drzwi i teraz dalej rozwijam system....
Jeśli nie chcesz robić montażu w drzwi to po prostu odpuść temat bo nic nie osiągniesz zadowalającego....