Próbowałem kiedyś tak - włączyłem i wyłączyłem pozycję 1, następnie zrobiłem dwa maźnięcia na poz. -1 i z powrotem włączyłem 1, ale rezultatu nie było. Spróbuję twojej wersji z pierwszego posta - czyli najpierw 2 razy -1 a dopiero później +1, może zadziała.zgredek27 pisze:Sprobuj "pobawic sie" z pozycja -1 jak to okresliles, mi sie wydaje ze wlasnie wtedy jakos programuje sie wycieraczki..przynajmniej u mnie jak wlacze -1 - manetka odskakuje i po kilku sekundach znowu -1 (zalezy w jakich odst. czasu). MI sie udalo ustawic czasowe tak jak pisalem w pierwszym poscie -looknij sobie
PS golfy wlasnie tak maja ustawianie wycieraczek czasowych z tego co sie orientuje...ja na razie nie mam jak "pobawic sie" w te magie, dlatego licze ze ty cos odkryjesz. Ja do konca nie wydedukowalem jak to dziala..
Zresztą jak dla mnie temat wycieraczek w Audi to kosmos. Tylna pracuje na przykład po jednokrotnym odciągnięciu dźwigni do deski w czasie przerywanym co 6 sekund ( spokojnie, tu nic nie chcę programować, wystarcza mi to), ale kiedyś po przetarciu szyby na stacji benzynowej zapomniałem położyć wycierak na szybie - został odchylony - i włączyłem ją przez pomyłkę - przerwa między kolejnymi cyklami wynosiła mniej niż sekundę, szybciutko wyskoczyłem z autka i popchnąłem wycierak do szyby i od razu spokój.