Przywitaj się z nami
-
seba75
-
domin232355
- Forum Audi 80

-
Jakubek1986
- Forum Audi 80

Witam wszystkich...
Do niedawna byłem szczesliwym posiadaczem 80 B4 1.9 1z, ale gosc wymusil na skrzyzowaniu i bylo buuum...
Szkoda mi bylo silnika, a na podworku stala a6 c5 99r z zajechanym 2.5TDI v6 150km. Wiec stworzylem a6 c5 1.9 1z ze skrzynia 6 biegowa.
Niestety podczas wypadku w b4 uszkodzila sie pompa dlatego zastosowac chce pompe od m tdi. Chcialbym zeby to zaczelo smigac i dlatego bede tu stalym bywalcem.
Pozdrawiam
Do niedawna byłem szczesliwym posiadaczem 80 B4 1.9 1z, ale gosc wymusil na skrzyzowaniu i bylo buuum...
Szkoda mi bylo silnika, a na podworku stala a6 c5 99r z zajechanym 2.5TDI v6 150km. Wiec stworzylem a6 c5 1.9 1z ze skrzynia 6 biegowa.
Niestety podczas wypadku w b4 uszkodzila sie pompa dlatego zastosowac chce pompe od m tdi. Chcialbym zeby to zaczelo smigac i dlatego bede tu stalym bywalcem.
Pozdrawiam
-
Lew Hadasz
- Forum Audi 80

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Na imię mam Sebastian , pochodze z małej miejscowości koło Krakowa.
Na chwilę obecną jestem posiadaczem Audi A6C5 z silnikiem 2,5 TDI 163 Kunia .
Mam nadzieję że na forum zdobędę dużo przydatnych informacji na temat Audi 80 , które bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam
Na imię mam Sebastian , pochodze z małej miejscowości koło Krakowa.
Na chwilę obecną jestem posiadaczem Audi A6C5 z silnikiem 2,5 TDI 163 Kunia .
Mam nadzieję że na forum zdobędę dużo przydatnych informacji na temat Audi 80 , które bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam
Przywitanie
Witam mam na imię Robert ,jeżdze Audi 80 b4 2.0 ABK planuje zamontować turbo, składam drugi silnik pochodze z szczecinka jestem mechanikiem
-
michal/80/b4
- Forum Audi 80

Witam
Siema Wszystkim
Mam na imię Michał pochodzę z woj. Łódzkiego. Od roku jestem Szczęśliwym posiadaczem Audi 80 b4 2.3 NG. Auto obecnie jest podczas renowacji (jeśli można to tak nazwać) mam nadzieję, że idę w dobrym kierunku. Pozdrawiam 
Witajcie,
Dawid, jestem z okolic Grudziądza. Od jakiegoś roku mam 80 b4 avant w tdi. Od tego czasu obserwuje forum. Na forum trafiłem dzięki koledze, który na dupowóz ma setkę c4 w sedanie i również obserwuje to forum.
Byłem przekonany, że już się witałem. Posty w tematach aut mogłem dodawać, a dzisiaj chciałem dodać ogłoszenie w dziale "Kupie" a tu zong. :p
Więc Witajcie ;p
Pozdrawiam Serdecznie
Dawid, jestem z okolic Grudziądza. Od jakiegoś roku mam 80 b4 avant w tdi. Od tego czasu obserwuje forum. Na forum trafiłem dzięki koledze, który na dupowóz ma setkę c4 w sedanie i również obserwuje to forum.
Byłem przekonany, że już się witałem. Posty w tematach aut mogłem dodawać, a dzisiaj chciałem dodać ogłoszenie w dziale "Kupie" a tu zong. :p
Więc Witajcie ;p
Pozdrawiam Serdecznie