jak zrobiło sie to po jej wymianie to na 100%Dafit pisze:Myślicie że to poduszka?
[B4 1,9tdi 1Z] Poduszki silnika
Kurde to nie może być poduszka skrzyni.
Objawy typowe dla poduchy silnika...
Teraz trochę cieplej to drgawki są na wolnych obrotach -drgania prawej lampy oraz podczas cofania.
Dotknie się tapicerkę drzwi lewych i prawych, czuć znaczna różnice.
Co to może być skoro nie widać że nagle któraś po montażu zużyla by się
Objawy typowe dla poduchy silnika...
Teraz trochę cieplej to drgawki są na wolnych obrotach -drgania prawej lampy oraz podczas cofania.
Dotknie się tapicerkę drzwi lewych i prawych, czuć znaczna różnice.
Co to może być skoro nie widać że nagle któraś po montażu zużyla by się
audi 80 b4 1,9 tdi z1 poduszki
witam. mam pytane co do wymiany poduszek silnika i skrzyni biegow, czy duzy to problem? czy da rade bez podnoszenia silnika wyciagarka. jak by ktos mogl to poprosil bym opis krok po kroku, a jak nie to chociaz zeby napisac czy zwykly smiertelnik jest w stanie to zrobic.
Zajrzałem pod auto, wszystko wydaje się być dobrze zamontowane, żadna poducha się nie wylala.
Poduchy skrzyni siedzą ori.
Masakra telepie deska rozdzielcza, cały prawy bok auta, od strony turbo, tj słupek środkowy, wyczuwalnie boczki drzwi.
Jakieś pomysły, ktoś miał podobne objawy po wymianie na ori poduszki?
Poduchy skrzyni siedzą ori.
Masakra telepie deska rozdzielcza, cały prawy bok auta, od strony turbo, tj słupek środkowy, wyczuwalnie boczki drzwi.
Jakieś pomysły, ktoś miał podobne objawy po wymianie na ori poduszki?
Patrzcie, nawet w Krafcie piszą, że ma hydropodstawę, jakoś nie chce mi się w to wierzyć :
http://allegro.pl/poduszka-silnika-kraf ... 75675.html
http://allegro.pl/poduszka-silnika-kraf ... 75675.html
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Moje zdanie jest niezmienne od kiedy posiadam to auto ...Jedynie ori gwarantują brak wibracji.No chyba że ktoś zakupi coś co jest prawdziwą hydropodstawą z olejem ,ale z tego co wiem to praktycznie nie realne w kwocie mniejszej niż kilkaset zlotych za taką poduszkę...a znane kiedyś z jakosci nazwy febi ,swag ,lemforder to w dobie zalewu podrób ,tylko nazwy niestetyDafit pisze:A co myślisz o Febi, albo o Swagu?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80