Jak zetor w dobrym stanie wizualnym i mechanicznym to szkoda go prućJakubek1986 pisze:Witam wczoraj zakonczyly sie moje poszukiwania wiazki i osprzetu silnika...
kupilem cala dobrze jezdzaca 80-tke kolo lublina z dobrym silnikiem w dodadku po chipie wymianie wyryskow komp na 16 bit. auto jest po przerobce u KOSTRZA na 125km i 298nm . Gosc od ktorego kupilem audi po przerobce zrobil okolo 2tys km. wyjechal do angli a auto stalo przez dwa lata do wczoraj. wracalem tym do domu na kolach z kolega ktory jechal vectra c 1.9 120 koni i nie mogl mi uciec...
Kopa ma fajnego i co najlepsze ze nie kopci a spalanie jak vectra bo razem tankowalismy na powrocie...
[B4 1.9 1Z] silnik z 80 b4 1z do a6 c5 ( przerobka na mtdi )
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No wizualnie to poobijana jest audi ma kupe wad.MarcinexB4 pisze:Jak zetor w dobrym stanie wizualnym i mechanicznym to szkoda go prućJakubek1986 pisze:Witam wczoraj zakonczyly sie moje poszukiwania wiazki i osprzetu silnika...
kupilem cala dobrze jezdzaca 80-tke kolo lublina z dobrym silnikiem w dodadku po chipie wymianie wyryskow komp na 16 bit. auto jest po przerobce u KOSTRZA na 125km i 298nm . Gosc od ktorego kupilem audi po przerobce zrobil okolo 2tys km. wyjechal do angli a auto stalo przez dwa lata do wczoraj. wracalem tym do domu na kolach z kolega ktory jechal vectra c 1.9 120 koni i nie mogl mi uciec...
Kopa ma fajnego i co najlepsze ze nie kopci a spalanie jak vectra bo razem tankowalismy na powrocie...
mechanicznie super. gosc od nas z forum nie pamietam nicku jakis Łukasz...
Podobno mial u ciebie MUNIOR robic chipa ale nie miales czasu czy tam cos sie z toba nie mogl dogadac. Tak mi opowiadal no i w koncu zrobil u kostrza.
co ciekawe skrzynie tez gosc zmienil na een... w razie czego jak mi nie wypali z ta 6 biegowa skrzynia to ta zaloze... Bardzo jestem ciekaw czy ten 1z z 125 końmi 300nm pociagnie ta bude na tej 6 biegowej skrzyni.
Jak myslisz kolego MUNIOR?
-
- Forum Audi 80
Kolego MUNIOR dzis jechalem a6 c5 1.9tdi 110km ze 6 skrzynia od 2.5tdi i powiem ci ze przyzwoicie to jechalo. Wiec moje 1z kopniete na 125km bedzie dobrze sie odbijac...MUNIOR pisze:Pociągnąć pociągnie ,ale szału raczej nie będzie bo jest za dłuuuuga .Jak założysz EEN to jak najbardziej będzie gitJakubek1986 pisze:Bardzo jestem ciekaw czy ten 1z z 125 końmi 300nm pociagnie ta bude na tej 6 biegowej skrzyni.
Jak myslisz kolego MUNIOR?