[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
-
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
jedno co mi sie nie podoba to czarne felgi ale rzecz gustu.
po za tym auto bomba!! kolorek, obniżenie, kiermanka
zciemnione lampy z przodu i grill w komplecie nadają takiego specyficznego spojrzenia
ja jeszcze wstawiłbym jakies fajowe dywaniki do srodka i pokombinował z tylnimi lampami, białe byłyby ciekawe to tylko moje sugestie.
duza piątka za auto. gratuluje i czekam na dalsze fotki z ulepszeń
po za tym auto bomba!! kolorek, obniżenie, kiermanka
zciemnione lampy z przodu i grill w komplecie nadają takiego specyficznego spojrzenia
ja jeszcze wstawiłbym jakies fajowe dywaniki do srodka i pokombinował z tylnimi lampami, białe byłyby ciekawe to tylko moje sugestie.
duza piątka za auto. gratuluje i czekam na dalsze fotki z ulepszeń
Bardzo dziękuje za miłe opinie! Nowe fotki powrzucam w przyszłym tygodniu. Zakupiłem kilka nowych gadżetów, min. dzisiaj zostały zamówione nowe czerwone ori lampy na tył, zakupiłem ori spojlerek aluminiowy na tylną klapę (montaż również w przyszłym tygodniu), no i oczywiście już jest oryginalny grill w wąską kratkę, stąd ociągam się z nowymi fotkami. Rozpocząłem polerkę rancików, w chwili obecnej niunia stoi na zimówkach. Pozdrawiam!
- DawcaKielce
- Forum Audi 80
Próbowałem zamontować chromowaną listwę na zderzaku ale niestety nie dało rady albo za słabo się starałem. W chwili obecnej bardzo pilnie poszukuje listwy na drzwi od kierowcy tej z chromem ponieważ moja pozostawia trochę do życzenia, byłem w serwisie koszt 207 zł i jak w przyszłym tygodniu nie znajdę odpowiedniej to zamawiam nową, reszta listew na szczęście jest oki. Pozdrawiam!
Oto kilka fotek zrobionych wieczorkiem, są nowe lampy z b4 avant, grill kamei ustąpił miejsca oryginalnemu, niunia nie prezentuje się zbyt okazale ponieważ stoi na zimowych kapciach , cały czas zastanawiam się nad montażem ori spojlera aluminiowego na tylną klapę, boje się że tył będzie za bardzo masywny i zamiast dodać mu uroku mogę go oszpecić. Dodam że w niedługim czasie do lakierowania idą progi (w kolor) i polerka całego auta.