Audi 80 Avant Quattro AAH
Moim zdaniem takie auta trzeba zachowywać dla potomnych. Nie jest to może plus, czy eska, ale stare auto w dobrym stanie zawsze będzie cieszyło oko.
Jest kilka pierduł do zrobienia, ale jak na 22 lata, to stan naprawdę jest bardzo fajny.
Pewnie na wiosnę zawitam do Łukowa, by pozbyć się jednego małego defektu blacharskiego
@ bonio090 - czekam na fotki
@ bloku - z tą ceną, to zrozumie tylko ktoś, kto jest w temacie
Jest kilka pierduł do zrobienia, ale jak na 22 lata, to stan naprawdę jest bardzo fajny.
Pewnie na wiosnę zawitam do Łukowa, by pozbyć się jednego małego defektu blacharskiego
@ bonio090 - czekam na fotki
@ bloku - z tą ceną, to zrozumie tylko ktoś, kto jest w temacie
Widziałem wystawione na AKP, ładna...Megster pisze:Dzięki za słowa uznania
Utwierdzam się w przekonaniu, że tylko felgi (i to wyłącznie od Compi). W środku jedynie muszę zmienić manetkę na taką bez obsługi komputera, bo widać ktoś wymienił na taką, jaka akurat była pod ręką.
Na żywo wygląda równie dobrze, więc postaram się utrzymywać ten stan permanentnie
Pzdr,
Maciek
Co do manetki, to lepiej zajrzyj za zegary, czy nie masz kostek od AC/BC, bo raczej wymienione są zegary na takie z mniejszym przelotem, niż manetka, którą ciężko kupić..
Myślisz? Wg VINu seryjnie nie miał AC/BC. Manetka też jest mniej "zmęczona" od tych po lewej stronie. Nie mniej jednak tylko zdjęcie zegarów da 100% pewnościmyszon90 pisze:Co do manetki, to lepiej zajrzyj za zegary, czy nie masz kostek od AC/BC, bo raczej wymienione są zegary na takie z mniejszym przelotem, niż manetka, którą ciężko kupić..
Maj 1994eSPe pisze:Fajny avancior. Chyba rocznikowo jak mój bo widzę że ten sam rzut modelowy.
Poważnie mówisz?eSPe pisze: dyd85, IC69, Megster, wiecie że nasze avanty 2.8 quattro są jednymi z 759 sztuk które wyprodukowano?
PS nie wyświetla mi się obrazek, do którego wrzuciłeś link (albo cokolwiek to miało być )
Dziś z racji ładnej pogody wziąłem auto na doładowanie akumulatora Swoją drogą, zastanawiam się czy dokupić emblemat quattro w grilla.
Z ori nie znalazłem nic ciekawego, ale kupiłem Beckera Grand Prix (zdjęcie poglądowe poniżej), który wg mnie pasuje jeszcze wizualnie i fajnie gra. Kiedyś miałem to w C4, ale musiałem sprzedać i wrzuciłem jeszcze radio z Seata (Scala - ich odmiana Gammy z VW Passata B5 / Golfa IV), które też bardzo podchodzi.Mzet pisze:To dobra myśl.Megster pisze:Swoją drogą, zastanawiam się czy dokupić emblemat quattro w grilla.
Jeszcze jakieś ori radio by się przydało.
Wygląda dobrze. Ciężko coś znaleźć sensownego. Sam szukałem czegoś co nie zepsuje linii deski rozdzielczej. Jak było ładne stylistycznie radio, to dźwięk słaby. Jak dźwięk dobry, to design Star Trek'a. Aż w końcu znalazłem jakiegoś Alpina i już zostawiam, bo na przełomie 3 lat 4 nowe radia mi się już przewinęły.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jeżeli coś nowszego do starego, to jak dla mnie ten model jest idealny http://www.clarion.com/pl/pl/products-p ... io/FZ102E/
Jest tylko jeden minus....bursztynowe podświetlenie, które kłuci się z kolorem podświetlenia ostatnich wypustów osiemdziesiątek.
Jest tylko jeden minus....bursztynowe podświetlenie, które kłuci się z kolorem podświetlenia ostatnich wypustów osiemdziesiątek.