[b4 all]Parapety z głębokimi kieszeniami pod starą deskę...
-
- Forum Audi 80
[b4 all]Parapety z głębokimi kieszeniami pod starą deskę...
Panowie jak w temacie. Chciałbym zamontować parapety ze względu na zmianę na jakąś ładniejszą tapicerkę. To że jest rzeźba z klamkami w innym miejscu to wiem, lecz większość jakiś sensownych wnętrz trafia się z pełnymi kieszeniami przednimi. I oto moje pytanie - Czy jak zdemontuje głębokie kieszenie z boczka i dam takie te mniejsze wąskie, to czy nie zostaną w boczku jakieś dziury po kołkach, wkrętach itp?
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
O fuck... dziękuje Ci kolego to ładna kupa. czyli wychodzi na to że albo dechę muszę zmienić na polifta, albo jak znajdę ładną tapicerę z głęboką kieszenią to musiałbym zerwać materiał z niej i na nowo przykleić na boczek starszy (parapet pośredni). Kształt i wykrój materiału chyba jest ten sam prawda? A jak to jest z drewnianym dekorem ? Do każdego rodzaju parapetu można go założyć ?
PS ok już widzę że są dziury przez środek materiału po dużej kieszeni. To kupa podwójna.
PS ok już widzę że są dziury przez środek materiału po dużej kieszeni. To kupa podwójna.
-
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
tego dokładnie ci nie powiem, być może ori były ale one nie są wymienne tylko na stałe, wiec co najwyżej naklejkę z foli można se nakleić.Filip 2.0 8v pisze: to jest wtedy jakaś rzeźba czy ori??
W dużych kieszeniach są wymienne kupujesz jaki chcesz i wymieniasz sam dekor. Zresztą nawet na mojej fotce widać że dekor został wyjęty i go nie ma, czego nie zrobisz w boczkach z małymi kieszeniami, mam gdzieś też taki i porównywałem.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80