TVN turbo szuka Avanta
zgredek, jutro z samego rana jadę w góry więc odpada odbiór tego nagrania. We wtorek jakoś może się spikniemy ?
cygan, nie widzę powodu dlaczego masz się obrażać na te zapachy. Lubisz używaj do bólu. Wyraziłem swoją opinię że w kamerze mogłeś go nie pokazywać. A co do radia to każde radio byłoby lepsze niż dziura. Ujęcie było na tyle "chwilowe" że jeden ciul co byś tam miał.
cygan, nie widzę powodu dlaczego masz się obrażać na te zapachy. Lubisz używaj do bólu. Wyraziłem swoją opinię że w kamerze mogłeś go nie pokazywać. A co do radia to każde radio byłoby lepsze niż dziura. Ujęcie było na tyle "chwilowe" że jeden ciul co byś tam miał.
Witam, właśnie jestem po projekcji TV.
No cóż, program nie jest wysokich lotów jeśli chodzi o realizację (ujęcia,montaż), zwłaszcza komentarz prowadzącego (ogólnie męczący i wyłapałem kilka błędów).
Jeśli chodzi o prezentację marek to zdecydowanie podobała mi się prezentacja AUDI i przedstawiona historia modelu. Miałem wrażenie, że jakoś ciekawiej wypadła i więcej padło superlatyw na jej temat. A jeśli BMW miało walnięty ABS to po co testował hamowanie i o tym mówił :roll:
Cygan masz bardzo ładne autko, klasyka bez zbędnych wodotrysków.
Radyjka brak, czy kazali wyjąć, bo dość ordynarnie wyglądała ta dziurka?
Pozdro <ok>
No cóż, program nie jest wysokich lotów jeśli chodzi o realizację (ujęcia,montaż), zwłaszcza komentarz prowadzącego (ogólnie męczący i wyłapałem kilka błędów).
Jeśli chodzi o prezentację marek to zdecydowanie podobała mi się prezentacja AUDI i przedstawiona historia modelu. Miałem wrażenie, że jakoś ciekawiej wypadła i więcej padło superlatyw na jej temat. A jeśli BMW miało walnięty ABS to po co testował hamowanie i o tym mówił :roll:
Cygan masz bardzo ładne autko, klasyka bez zbędnych wodotrysków.
Radyjka brak, czy kazali wyjąć, bo dość ordynarnie wyglądała ta dziurka?
Pozdro <ok>
- Brylantoos
- Forum Audi 80

Ja tez juz jestem po seansie.Kolego cygam bardzo ladnego masz avancika,bardzo ladny kolor,bez bajerów ale przynajmniej nie ma sie co psuc.Co do samego programu to jestem zawiedziony,koles ktory prowadzi jest beznadziejny i nudny i do tego kłamie :mrgreen: jak mozna powiedziec ze audi pali w trasie 6l a po miescie 8l
ogolnie jak dla mnie zwyciesca byl i jest to oczywiscie niunia cygana.Wystarczylo popatrzec na ceny czesci,bmw ma 2 krtotnie drozsze.No i na koniec przekre realia naszych komisow i aut "bezwypadkowych" Ale ogolnie fajny akcent miło było popatrzec na Audi 80 w telewizji.Pozdrawiam
o litosci co za tragedia
nigdy tego programu nie oglądałem w całości teraz wiem czemu
generalnie prowadzący hmmm jak by to ująć jest laikiem i wg mnie nie nadaje sie
najlepsze i tak było w komisie bezwypadkowy przebiegi 188 ogloszenie 250 na kartce w komisie i 280 na blacie ot szara rzeczywistość
i wypowiedź goscia z komisu przeciez to stare auto było robione ale nie miało konkretnego dzwona
najlepsze i tak było w komisie bezwypadkowy przebiegi 188 ogloszenie 250 na kartce w komisie i 280 na blacie ot szara rzeczywistość
i wypowiedź goscia z komisu przeciez to stare auto było robione ale nie miało konkretnego dzwona
DRED pisze:o litosci co za tragedia
O tak.. i pokazując silniki BMW są podane 1.9 TD 75KM i 1.9 TDI 90KM ..błędy straszne.. a zapowiedź przed programem oczywiście o Renówce..i oplu jako Vanach.. hehhe ale Turbo wtope dało :mrgreen:
Ja właśnie też wyjeżdżam..na nartyOGr pisze:zgredek, jutro z samego rana jadę w góry więc odpada odbiór tego nagrania. We wtorek jakoś może się spikniemy ?
PS. Cygan ładny ten twój Avancik
Alez mi bardzo daleko do obrazania sie...Radyjko niestety zepsulo sie kilka dni przed nagraniem i nie mialem co wetknac w dziure po radiu..OGr pisze:
A co do programu to macie racje - nic specjalnego (malo powiedziane) i dosyc nudny prowadzacy..
P.S Mam pytanie czy komus udalo sie nagrac i moze jakos mi to udostepnic??Bede wdzieczny..
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: