Mam na imię Damian, pochodzę z małej wsi Rybienko na pomorzu. Mam w posiadaniu przeszło od roku Audi 80 B3 1.8 benzyna. Forum przeglądam od ładnych paru lat stąd wiem o istnieniu. Cześć wszystkim i miło poznać
Przywitaj się z nami
-
MARCEL2501
- Forum Audi 80

-
komandos17
- Forum Audi 80

-
Miko_B3_1.9E
- Forum Audi 80

-
LordNarval
- Forum Audi 80

Cześć
Mam na imię Piotrek, jestem z Krakowa. Zakupiłem w maju 2017 r. moją 80 z silnikiem 1.9 TDi z 1993 roku. Forum znalazłem w google przy poszukiwaniach odpowiedzi na dręczące mnie pytania odnośnie mojego nowego nabytku.
Szukam informacji, ponieważ chcę żeby moje auto było nie tylko ładne(spłowaiły lakier, chropowatość), jak również komfortowe( Marzy mi się dorzucenie tempomatu, ale nie wiem czy to realne:D ).
Witam wszystkich i mam nadzieję że znajdę odpowiedzi na swoje pytania.
I mam nadzieję że są tu ludzie chętni do pomocy laikom
Mam na imię Piotrek, jestem z Krakowa. Zakupiłem w maju 2017 r. moją 80 z silnikiem 1.9 TDi z 1993 roku. Forum znalazłem w google przy poszukiwaniach odpowiedzi na dręczące mnie pytania odnośnie mojego nowego nabytku.
Szukam informacji, ponieważ chcę żeby moje auto było nie tylko ładne(spłowaiły lakier, chropowatość), jak również komfortowe( Marzy mi się dorzucenie tempomatu, ale nie wiem czy to realne:D ).
Witam wszystkich i mam nadzieję że znajdę odpowiedzi na swoje pytania.
I mam nadzieję że są tu ludzie chętni do pomocy laikom
-
jkonczynski
- Forum Audi 80