[B4 1.9 AAZ] Czujnik świateł
[B4 1.9 AAZ] Czujnik świateł
Panowie, mam pytanie. Gdzie jest zamontowane urzadzenie, ktore odpowiada za dzwiek wlaczonych swiatel przy otwarciu drzwi? wydaje mi sie, ze mam tam jakas zware, raz dzwiek przy otwarciu drzwi dziala, a raz nie. Na dodatek czasami pojawia sie dzwiek w liczniku tak jakby wyswietlal sie jakis blad, tylko ze kontrolki sie nie zapalaja. Wczesniej licznik wariowal i zapalaly sie wszystkie, wymienilem licznik bylo dobrze, a teraz znowu cos zaczyna sie dziac wiec moze to ten czujnik swiatel skoro raz dziala, raz nie. Pomoze ktos?
Okej, wszystko jasne dziekuje. To chyba bedzie kostak staycjki, bo nie zawsze reaguje na kluczyk jak chce odpalic, nawet ju mam nowa, ale nie mam kiedy wymienic. Dziekuje raz jeszcze, pozdrawiam
[ Dodano: 2017-05-18, 14:45 ]
A tak na wszelki wypadek, mozna ten brzeczyk jakos odlaczyc, zeby nie dzialalo? A zeby swiatelko w srodku zapalalo sie przy otwarciu drzwi?
[ Dodano: 2017-05-18, 14:45 ]
A tak na wszelki wypadek, mozna ten brzeczyk jakos odlaczyc, zeby nie dzialalo? A zeby swiatelko w srodku zapalalo sie przy otwarciu drzwi?