Jestem Kuba, przygodę z Audi zacząłem w 2012 od a4 b7 2.7 tdi (którą mam do dzisiaj), po drodze było też a4 b8 2.0 tdi. Zawitałem na to forum, ponieważ moim niespełnionym marzeniem jest audi 80/90 lub coupe z pięciocylindrowym silnikiem oraz quattro. Na początek myślę o 2.3 ale docelowo 2.2T AAN być może MC ale właśnie tego chcę się z forum dowiedzieć. O opłacalności zabiegu nie zamierzam dyskutować
Przywitaj się z nami
Witam,
Jestem Kuba, przygodę z Audi zacząłem w 2012 od a4 b7 2.7 tdi (którą mam do dzisiaj), po drodze było też a4 b8 2.0 tdi. Zawitałem na to forum, ponieważ moim niespełnionym marzeniem jest audi 80/90 lub coupe z pięciocylindrowym silnikiem oraz quattro. Na początek myślę o 2.3 ale docelowo 2.2T AAN być może MC ale właśnie tego chcę się z forum dowiedzieć. O opłacalności zabiegu nie zamierzam dyskutować
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich 80-maniaków,
Od niedawna jestem ponownym, szczęśliwym posiadaczem B4 ABT rocznik 93 w kolorze biały L90E.
Pozdrawiam
Piotrek - Czarnowo, woj. lubuskie
Od niedawna jestem ponownym, szczęśliwym posiadaczem B4 ABT rocznik 93 w kolorze biały L90E.
Pozdrawiam
Piotrek - Czarnowo, woj. lubuskie
Witam, wszystkich więc tak:
Mam na imię Sebastian jestem ze Śląska, okolice Bielska Białej.
W audi "zakochany" od najmłodszych lat, bo auta które miał tata to pamiętam zawsze były Audi... Opowiadał jak to bardzo są pancerne itp... Audi jeszcze nie mam ale jest plan kupić cabrio 😊😊
O forum dowiedziałem się dawno jeszcze za czasów szkoły, jakoś kiedyś założyłem konto które długi czas nie było używane. Myślę że coś znajdę pośród forumowiczów pomocne "dłonie" a również sam chętnie pomogę. Dzięki i pozdrawiam
Mam na imię Sebastian jestem ze Śląska, okolice Bielska Białej.
W audi "zakochany" od najmłodszych lat, bo auta które miał tata to pamiętam zawsze były Audi... Opowiadał jak to bardzo są pancerne itp... Audi jeszcze nie mam ale jest plan kupić cabrio 😊😊
O forum dowiedziałem się dawno jeszcze za czasów szkoły, jakoś kiedyś założyłem konto które długi czas nie było używane. Myślę że coś znajdę pośród forumowiczów pomocne "dłonie" a również sam chętnie pomogę. Dzięki i pozdrawiam
-
deROADRUNNER
- Forum Audi 80

Witam serdecznie
Witam,
Zakupiłem B4 ABK AVANT i przyznam że niezłe to jest autko.
Mazowieckie, Marki.
Pozdrawiam serdecznie,
Ryszard
Zakupiłem B4 ABK AVANT i przyznam że niezłe to jest autko.
Mazowieckie, Marki.
Pozdrawiam serdecznie,
Ryszard
-
ZezmotanaZmota
- Forum Audi 80

Katalizator
WITAM WITAM KOCHANI Szukam skupu katalizatorów w Katowicach ktoś coś ?
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2017-06-02, 19:21 ]
MotoMoto, Temat służy tylko do przywitania się a nie do zadawania pytań.
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2017-06-02, 19:21 ]
MotoMoto, Temat służy tylko do przywitania się a nie do zadawania pytań.
-
Piotrekwok1
- Forum Audi 80

Witam wszystkich klubowiczów ;D
Witam, mam na imię Dawid , jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 90 S B4 (sedan) w full opcji łącznie z Quattro w manualnej skrzyni biegów, Silnik 2.8 V6 z oznaczeniem AFC, o klubie dowiedziałem się od kolegi.
Pozdrawiam Dawid
Pozdrawiam Dawid
-
Marek Drabczyk
- Forum Audi 80

Witam klubowiczów
Audi 80, model B3, rok prod. 1991, typ silnika nieznany - strona klubowa pomagająca to ustalić nie działa, 1781 cm3, moc: 66 KW, benzyna/LPG.
Moje imie Marek, użytkownikiem tego auta jestem od 6 lat.
Pozdrowienia.
Moje imie Marek, użytkownikiem tego auta jestem od 6 lat.
Pozdrowienia.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Marek Drabczyk, łącznie zmieniany 1 raz.