[B3 1.8] Wskaźnik paliwa leży
[80 B4 2.0 ABK] Wskaźnik
Czy nie wiecie co może być przyczyną powolnego "przemieszczania się" wskazówki wskaźnika paliwa? Chodzi o to że po włączeniu trzeba odczekać minutę lub dłużej aby wskaźnik pokazał stan paliwa.
:->
:->
[80 B4 2.0] WSKAZNIKI PALIWA I TEMP.
Witam. Coś mi się porobiło i nie wskazują mi 2 wskazniki jednocześnie od paliwa i temperatury wody, gdy wpadne w dołek lub walne ręką to na chwile wskarze i spadnie na "0" ,roz bierałem zegary i czyściłem styki, psikałem "IZOLem" ale pomagało na 2-3 dni, moze ma ktoś schemat układu elektrycznego??????????????? POZDRO. :cry:
Ostatnio zmieniony 07 sty 2007, 15:37 przez seba, łącznie zmieniany 1 raz.
[B3/B4 All] Wskaznik paliwa stoi. Problem z czuinikiem ?
Witam mam takie pytanie wskazówka od paliwa stoi mi w połowie rezerwy a tankowałem 20 litrów przejechałem około 200 km i niechce się podnieść do góry . Czy może wiedzielibyście jaka tego przyczyna bo czuinika paliwa nigdzie niemogę dostać . Więc ewentualnie jaka przyczyna i jakie koszta naprawy ? Z Góry dzieki za rady ,wskazówki ,sugestie no i ogólną Pomoc Audi 80 , sedan , pojemność 1,6 l rok produkcij 1990
Ostatnio zmieniony 06 lut 2007, 15:54 przez Miccoli99, łącznie zmieniany 1 raz.
aha no bardzo dobra rada zobacze jak by niepomogło to się odezwe a jak będzie wszystko Ok to dam znać co było . Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-02-24, 00:04 ]
Mi elektryk powiedział ,że to czuinik paliwa zwalony ( ale niesprawdzał) a może wiecie lub macie jakiś sklep internetowy gdzie by można było kupić czuinik paliwa bym był bardzo wdzięczny bo wiecie niechciałbym gdzieś na bezludziu zostać bez paliwa ,a ze teraz zimno kasy nie zadużow więc wiecie jak to jest więc jak ktoś by wiedział gdzie można kupić to prosiłbym ,żeby dał znać będe wdzięczny .Pozdro dla wszystkich fanów AUDI 80
[ Dodano: 2007-02-24, 00:04 ]
Mi elektryk powiedział ,że to czuinik paliwa zwalony ( ale niesprawdzał) a może wiecie lub macie jakiś sklep internetowy gdzie by można było kupić czuinik paliwa bym był bardzo wdzięczny bo wiecie niechciałbym gdzieś na bezludziu zostać bez paliwa ,a ze teraz zimno kasy nie zadużow więc wiecie jak to jest więc jak ktoś by wiedział gdzie można kupić to prosiłbym ,żeby dał znać będe wdzięczny .Pozdro dla wszystkich fanów AUDI 80