[B3] lampy przednie do b3 od b4??
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
tzn ja sie tym nie kieruje, ze ma byc lans, tyle ze kolega zakladajacy temat uwaza ze chinski szajs to "zajefajne" lampy, w modelu b3 jest kilka ciekawostek technicznych ktorych nie powtorzyli juz w b4, wiec b3 nie jest takim zlym samochodem,
co do soczewek srednio do nich podchodze bo gdy one nie swieca to niewiem jak to nazwac, ale maja te czarne slepia, wyrozniajace sie z calosci, koszt ich nie jest rowniez niski, napewno wybralbym je zamiast tego dziadostwa chinskiego
a chinszczyzne trzeba tepic, wszystko co ich produkcji !!!
co do soczewek srednio do nich podchodze bo gdy one nie swieca to niewiem jak to nazwac, ale maja te czarne slepia, wyrozniajace sie z calosci, koszt ich nie jest rowniez niski, napewno wybralbym je zamiast tego dziadostwa chinskiego
a chinszczyzne trzeba tepic, wszystko co ich produkcji !!!
Szara80tkaTdi pisze:bo gdy one nie swieca to niewiem jak to nazwac, ale maja te czarne slepia, wyrozniajace sie z calosci, koszt ich nie jest rowniez niski, napewno wybralbym je zamiast tego dziadostwa chinskiego
I to jest właśnie cały urok soczewki <ok>
Z chińskich rzeczy to tylko zupki dobre <rotfl2>Szara80tkaTdi pisze:a chinszczyzne trzeba tepic, wszystko co ich produkcji !!!
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A mi te chińczyki w połączeniu z takim zderzakiem, grillem z 90tki i tym kolorem nadwozia się podobają:
Foto zapożyczone z tego tematu: https://audi80.pl/b3-mareczkowe-coup ... t45705.htm
Foto zapożyczone z tego tematu: https://audi80.pl/b3-mareczkowe-coup ... t45705.htm
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Ładnie to wygląda ale jak patrze na miniaturkę. Po powiększeniu już nie ma takiego ":shock: ale fajne". Pewnie zaraz mi ktoś napisze, że sam mam zwykłe lampy do zderzaka s2 a się mądruję. Nurtuje mnie pytanie czy nie mogą zrobić takich lamp jak ori socze ewentualnie zespolaki tylko w zamiennikach za pół ceny. Nie muszą robić jakieś "engel eye" co nie odniesie takiego sukcesu.
-
- Forum Audi 80
Witam, chciałem się podłączyć do tematu. Mnie też czeka kupno nowych lamp gdyż upolowałem sarne i tylko lapmy mi zostały do kupienia. Byłem na paru szrotach to za jedną sztuke wołają około 80 zl i stan tych lamp nie jest za dobry(urwany uchwyt, pęknięte szkło, bądź inny defekt). znalazłem na allegro jakiś zamiennik tylko chciałem się dowiedzieć czy mieliście z czymś takim do czynienia i czy warto to wogóle kupować. oto link: http://allegro.pl/reflektor-audi-80-b3- ... 01626.html
-
- Forum Audi 80
Witam odgrzewam kotleta, bo mam problem. Kupiłem audiole b4 do dbudowy, okazało się że lampy mam szmelc i musze dorwać inne. Czym konkretnie się różnią te z b3 i b4- ja zauważyłem na obudowie że nie ma oczywiście uchwytu na ten nosek/listwę pod lampą. Ale czytałem tu o długości- czego klosza , czy tył lampy? bo ja miałem obie w ręce i moim zdaniem była ta sama długość klosza i obudowy- długość czy szerokość no
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH