Przywitaj się z nami
-
gawronekV8
- Forum Audi 80

Cześć wszystkim. Mam na imię Konrad, jestem z okolic Makowa Mazowieckiego.
Od 2 lat posiadam B4 w wersji sedan z ABK pod maską, rocznik 1992
kod lakieru to LY1Z - jasnobrązowy bambusowy (metalizowany)
Niedawno na 25 urodziny dostał w prezencie pobyt w spa. Wyprane zostało całe wnętrze, wyczyszczone plastiki, polerka lakieru i do tego powłoka ceramiczna
https://www.fotosik.pl/zdjecie/1f523eae2bdf946a
Od 2 lat posiadam B4 w wersji sedan z ABK pod maską, rocznik 1992
Niedawno na 25 urodziny dostał w prezencie pobyt w spa. Wyprane zostało całe wnętrze, wyczyszczone plastiki, polerka lakieru i do tego powłoka ceramiczna
https://www.fotosik.pl/zdjecie/1f523eae2bdf946a
Witam serdecznie.
Witam szanowne grono.
Mam na imię Paweł i od kilku dni jestem właścicielem Audi B2 Coupe GT z 1987 roku. Mam na dzieję że będzie nam się miło spędzało czas na rozmowach
Mam na imię Paweł i od kilku dni jestem właścicielem Audi B2 Coupe GT z 1987 roku. Mam na dzieję że będzie nam się miło spędzało czas na rozmowach
Witam sie
Cześć.
Jestem Łukasz z Torunia. Jakieś 4 mies temu kupiłem od kuzyna b4 avanta 94r. i muszę przy niej co nieco podłubać. A że jestem laik to wyszukałem forum o 80'tce i znalazłem Was. Wiec zaczynamy naukę o mechanice.
Pozdro dla wszystkich

Jestem Łukasz z Torunia. Jakieś 4 mies temu kupiłem od kuzyna b4 avanta 94r. i muszę przy niej co nieco podłubać. A że jestem laik to wyszukałem forum o 80'tce i znalazłem Was. Wiec zaczynamy naukę o mechanice.
Witam wszystkich serdecznie
!
Mam na imię Brajan i jestem szczęśliwym posiadaczem audi 80b4 2.6 v6 abc 93r Wersja ze skrzynią automatyczną z klimatyzacją
. Udokumentowane 160km przebiegu
. 10 lat temu została sprowadzona przez mojego tate z Niemiec i od tej pory tak stała odpalana raz na jakiś czas i na krótkie przejażdżki
. A teraz dostała nowe życie jeżeli chodzi o płyny chamulce itp Cała eksploatacja i wyjeżdżamy 
Mam na imię Brajan i jestem szczęśliwym posiadaczem audi 80b4 2.6 v6 abc 93r Wersja ze skrzynią automatyczną z klimatyzacją