[B3 1.8 S] Nawiew nie daje ciepła
[B3 1.8 S] Nawiew nie daje ciepła
Witam mam problem otóż gdy włączam nawiew w swoim audi i daje na maxa ciepło i silnik jest nagrzany to wieje mi zimnem. I tu moje pytanie co może być zepsute i czy dam rade narpwaić to sam
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Widomsqi, na forum wszystko pisze tylko trzeba poszukać uszkodzone https://audi80.pl/topics74/b4-all-re ... t30996.htm ale najpierw sprawdzić trzeba czy winą nie jest zakamieniona nagrzewnica, tak jak pisałem wyżej
Koledzy
jednio pytanie jakies dwa lata temu wymienialem nagrzewnice i przy okazji wymienilem wszystkie
"gabki" na klapkach.Od pewnego czasu srodkowego pokretla temperatury nie moge do konca ustawic w pozycji "lewo" tzn tylko zimny nawiew.Podejrzewam,ze czesc gabki sie odkleila i uniemoztliwia
zamkniecie calej klapy.Czy mozna do tej klapy jakos z zewnatrz sie dostac i sprawdzic /chociaz na wyczucie reka / co tam sie porobilo.Jakos nie mam ochoty na sciaganie calego podszybia.
Jezeli macie Koledzy w tym temacie jakies sugestie prosil bym oodpowiedz
pozdrewiam burde
jednio pytanie jakies dwa lata temu wymienialem nagrzewnice i przy okazji wymienilem wszystkie
"gabki" na klapkach.Od pewnego czasu srodkowego pokretla temperatury nie moge do konca ustawic w pozycji "lewo" tzn tylko zimny nawiew.Podejrzewam,ze czesc gabki sie odkleila i uniemoztliwia
zamkniecie calej klapy.Czy mozna do tej klapy jakos z zewnatrz sie dostac i sprawdzic /chociaz na wyczucie reka / co tam sie porobilo.Jakos nie mam ochoty na sciaganie calego podszybia.
Jezeli macie Koledzy w tym temacie jakies sugestie prosil bym oodpowiedz
pozdrewiam burde