masz racje frano nie wspomneo tym wymownym kierunku diodowym na górze ... blee
no ale beda tez tacy ktorym sie to podoba moraja juz skolowalem na wlasciwa droge tradycjonalistow hyhy
te czarne to nie jest przerobka w photoshopie ? sa takie dostepne ? jaka cena ?
Koledzy, kazdy by wolal oryginalne soczewki, co oryginal to oryginal ale sa drogie, a jak chce sie miec ksenon, wyrozniac z tlumu to soczewki pasuje miec
to jak by ktos bral te ciorne za 179 ojro albo byl taki mily i mi je zamowil bo ja po dojczowemu to na bakier to ja jestem chetny(oczywiscie kase oddaje + za fatyge) <ok>
ja moze tez sie skusze na czarne, ale dopiero na wiosne, jak bede wiedzial ze nie uzbieram na oryginaly w tym roku , a kiedys tam oczywiscie sie zmieni na oryginaly pomalowane na czarno 8-)
Panowie mozecie mi powiedziec czy lampy narozne z tyłu pasuja z b4 do b3 ? bo chce wywalic te swoje pomaranczowe a załozyca z b4 te czerwone....help me
PR23M3K, bardzo ładne fotki.Brawo zamieściłeś je jako pierwszy :mrgreen:
Myślę ,że to solidna konkurencja dla ori Soczewek.Ciekawi mnie jak to pasuje do auta,szczeliny i cały montaż,czy coś nie wyje. :mrgreen:
No ja cos takiego widzialem na caddym 6n przy okazji jednej oferty i widze że do polo 6n jest kilka wersji soczewek .
aahh szkoda że nie ma czegos takiego do 80tki