[Audi B4 1Z] Czerwona Strzała (aktualizacja str. 1)
[Audi B4 1Z] Czerwona Strzała (aktualizacja str. 1)
Witam wszystkich Audimaniaków
Chciałam wam przedstawić moje wozidełko jakim jest Audi 80 B4 z drzemiącą pod maską jednostką 1.9 TDI , Auto kupione w kwietniu od Handlarza w dość średnim stanie, Chciałabym przywrócić jej dawny blask. Teraz coś o Aucie:
Dane Auta:
Rok produkcji: 1995
Poj silnika: 1896
Kod lakieru: LY3H (laserrot)
Wersja nadwozia: Limuzyna
Zawieszenie: Seria
Wyposażenie:
Wspomaganie Kierownicy
Centralny Zamek
Szyberdach
Obrotomierz
El i grzane lusterka
El ustawianie świateł
4x Korbotronik
abs
podgrzewane spryskiwacze
Wymieniłam/Zrobiłam
Ogarnęłam wnętrze
Wymiana Podsufitki
Wywalenie BIGBENA montaż Obrotomierza
Podświetlane Lampki
Kosmetyka Lakieru (polerka , Woski )
Polerowane Kraniki wydechu
Ogarnięcie problemów z paliwem
Popracowałam troszkę przy zawieszeniu
Dokupiłam ori 10 ramienne 15"
Dokupiłam BBS RX221 17"
Rozrząd+pompa wody "INA" 16.09.2017
Małe car audio: Radio JVC + głosniki Kenwood + wzmacniacz Blaupunkt GTA 270 SF + Subwoofer Sony Xplod
Plany:
Pomalowanie całego auta
Jakieś ładne Alu 17'
Skórzana Tapicerka
Kierownica S-line
Lekkie obnirzenie
Blenda USA Tył
Zderzak Przód S2/Cabrio
Zderzak Tył Compi
Lampy przód Zespolaki/Soczewki
El szyby
Klimatyzacja
Jakiś sofcik
Kilka fotek po kupnie: KWIECIEŃ 2017
Aktualne Zdj:
WRZESIEŃ 2017
[/URL]
Wymiana rozrządu
PAZDZIERNIK 2017
Na auto wpadły felgi na sezon letni BBS RX 221 17" (może pomyślimy o jakiejś sprężynce)
Dzięki firmie 4MAT wpadły nowe znaczki, które są dopełnieniem całości.
PAŹDZIERNIK(nowe zdjęcia)
Na wiosnę wskoczy mały akcent 😊 lusterka w kolorze i Audi zbliży się ku ziemi dzięki sprężynom Weitec o obniżeniu -60
[URL=https://images81.fotosik.pl/887/18bd6708181db8f9.jpg][/URL]
Audi przeszło ostatnią kosmetykę przed snem zimowym byle do wiosny
Październik:
Nawet zimowa aura nie przeszkadza aby AUDI wyglądała pięknie , a tu zdj mojej drugiej miłości
Luty:
Jakiś czas temu w Audioli padła nagrzewnica, przy okazji zostały ogarnięte klapki nawiewu,bo pozostały po nich strzępy 🙄
Audi grzeje i czeka na cieplejsze dni. Wpadła również kierownica od coupe
PAŹDZIERNIK 2018:
Trochę mnie nie było na forum, Audi ma się dobrze chociaż przyprawiała troszkę problemów , na podkład zawitały sprężyny weitec i amortyzatory MTS , lusterka w kolor i wiele rzeczy mechaniczych !! Zbyt wiele się nie działo ale małymi kroczkami do przodu
A oto Kilka ujęć :
Zapraszam do oglądania i komentowania pozdrawiam wszystkich użytkowników 80siątek
Chciałabym podziękować koledze Siwy5225, za pomoc i poświęcony czas
Chciałam wam przedstawić moje wozidełko jakim jest Audi 80 B4 z drzemiącą pod maską jednostką 1.9 TDI , Auto kupione w kwietniu od Handlarza w dość średnim stanie, Chciałabym przywrócić jej dawny blask. Teraz coś o Aucie:
Dane Auta:
Rok produkcji: 1995
Poj silnika: 1896
Kod lakieru: LY3H (laserrot)
Wersja nadwozia: Limuzyna
Zawieszenie: Seria
Wyposażenie:
Wspomaganie Kierownicy
Centralny Zamek
Szyberdach
Obrotomierz
El i grzane lusterka
El ustawianie świateł
4x Korbotronik
abs
podgrzewane spryskiwacze
Wymieniłam/Zrobiłam
Ogarnęłam wnętrze
Wymiana Podsufitki
Wywalenie BIGBENA montaż Obrotomierza
Podświetlane Lampki
Kosmetyka Lakieru (polerka , Woski )
Polerowane Kraniki wydechu
Ogarnięcie problemów z paliwem
Popracowałam troszkę przy zawieszeniu
Dokupiłam ori 10 ramienne 15"
Dokupiłam BBS RX221 17"
Rozrząd+pompa wody "INA" 16.09.2017
Małe car audio: Radio JVC + głosniki Kenwood + wzmacniacz Blaupunkt GTA 270 SF + Subwoofer Sony Xplod
Plany:
Pomalowanie całego auta
Jakieś ładne Alu 17'
Skórzana Tapicerka
Kierownica S-line
Lekkie obnirzenie
Blenda USA Tył
Zderzak Przód S2/Cabrio
Zderzak Tył Compi
Lampy przód Zespolaki/Soczewki
El szyby
Klimatyzacja
Jakiś sofcik
Kilka fotek po kupnie: KWIECIEŃ 2017
Aktualne Zdj:
WRZESIEŃ 2017
[/URL]
Wymiana rozrządu
PAZDZIERNIK 2017
Na auto wpadły felgi na sezon letni BBS RX 221 17" (może pomyślimy o jakiejś sprężynce)
Dzięki firmie 4MAT wpadły nowe znaczki, które są dopełnieniem całości.
PAŹDZIERNIK(nowe zdjęcia)
Na wiosnę wskoczy mały akcent 😊 lusterka w kolorze i Audi zbliży się ku ziemi dzięki sprężynom Weitec o obniżeniu -60
[URL=https://images81.fotosik.pl/887/18bd6708181db8f9.jpg][/URL]
Audi przeszło ostatnią kosmetykę przed snem zimowym byle do wiosny
Październik:
Nawet zimowa aura nie przeszkadza aby AUDI wyglądała pięknie , a tu zdj mojej drugiej miłości
Luty:
Jakiś czas temu w Audioli padła nagrzewnica, przy okazji zostały ogarnięte klapki nawiewu,bo pozostały po nich strzępy 🙄
Audi grzeje i czeka na cieplejsze dni. Wpadła również kierownica od coupe
PAŹDZIERNIK 2018:
Trochę mnie nie było na forum, Audi ma się dobrze chociaż przyprawiała troszkę problemów , na podkład zawitały sprężyny weitec i amortyzatory MTS , lusterka w kolor i wiele rzeczy mechaniczych !! Zbyt wiele się nie działo ale małymi kroczkami do przodu
A oto Kilka ujęć :
Zapraszam do oglądania i komentowania pozdrawiam wszystkich użytkowników 80siątek
Chciałabym podziękować koledze Siwy5225, za pomoc i poświęcony czas
Ostatnio zmieniony 10 paź 2018, 17:26 przez Mqrtinq, łącznie zmieniany 31 razy.
PieterB, Dziękuję i również pozdrawiamPieterB pisze:Mqrtinq, powitać w gronie posiadaczy b4
enzoo, Dziękuje za miłe słowa , również się cieszę , że trafiłam do tego zacnego grona !enzoo pisze:super fajnie że kolejna kobieta trafiła do grona audi 80 fajna czerwona strzała
[ Dodano: 2017-09-09, 01:23 ]
Siwy5225 pisze:Mqrtinq, Audi zmieniła się od momentu kupna Dobrze , że trafiła na Ciebie dostaje drugie życie
Siwy5225, Dziękuje za miłe słowa, ale to również Twoja zasługa dziękuje za pomoc i każdą cenną informację
-
- Forum Audi 80
- Imię: Konrad
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
dzikx, Dziękuje powoli będę realizowała planydzikx pisze:Powodzenia w realizacji zamierzonych planów.
karolo95, Dziękuje za miłe słowa , muszę przyznać , że kolor ma potencjał i to bardzokarolo95 pisze:Jest potencjał w tym kolorze Zawsze lubiłem czerwone B4 i C4, jeśli wszystkie plany Ci wypalą to bedzie sztos
czesiek799, Dzięki od zawsze podobała mi się linia osiemdziesiątek , więc po zdaniu prawa jazdy wybór był prosty ! musiało to być Audi 80Piękny wózek, powodzenia w dalszych pracach przy samochodzie Super że kolejna kobieta wybrała słuszny samochód
tomekk666, Jeszcze nie raz bedziesz widział Audi , dziękuje Cieszę się bezproblemową jazdą i użytkowaniemtomekk666 pisze:Autko widziane kilka razy i muszę przyznać, że pomimo tego, że jest czerwone bardzo mi się spodobało
Plany zacne; ciekawe jak wyjdzie z ich realizacją
Pozostaje mi życzyć bezproblemowych kmów i zadowolenia z autka
Pozdrawiam
dzikx, Staram się robić sama co tylko mogę , ale wciąż się wszystkiego uczę gdy czegoś nie wiem koledzy służą pomocą i dobrym słowemdzikx pisze:A takie małe pytanko Pani sama dłubie przy aucie ??
Zachęcam wszystkich do głosowania na Moją Czerwoną Strzałę na Auto 80 miesiąca Wrzesień