Cyklamentynowe b3 by aluminium klimatronik z b4
ziemor, one są bezbarwnym polakierowane, a lotka jakoś mi nie pasuje do tego zadka
[ Dodano: 2017-07-18, 10:17 ]
Jeżeli ktoś śledzi temat to może się domyśli co dojdzie do wyposażenia bo zalega w garażu już 3 rok. Dodam tylko że wiąże się to z rozebraniem mordki autka i wnętrza
[ Dodano: 2017-08-09, 10:36 ]
No i stało się klimatronik w trakcie montażu
Oczywiście to nie idzie bez problemowo bo trzeba było dokupić belkę od b4 TDI ponieważ chodnice są wyższe ehh
Powoli do celu może w przyszłym tygodniu wyjedzie. Wiązki ogarnięte jeszcze tylko zrobić otwór w grodzi i zająć się podgrzewanymi fotelami.
[ Dodano: 2017-07-18, 10:17 ]
Jeżeli ktoś śledzi temat to może się domyśli co dojdzie do wyposażenia bo zalega w garażu już 3 rok. Dodam tylko że wiąże się to z rozebraniem mordki autka i wnętrza
[ Dodano: 2017-08-09, 10:36 ]
No i stało się klimatronik w trakcie montażu
Oczywiście to nie idzie bez problemowo bo trzeba było dokupić belkę od b4 TDI ponieważ chodnice są wyższe ehh
Powoli do celu może w przyszłym tygodniu wyjedzie. Wiązki ogarnięte jeszcze tylko zrobić otwór w grodzi i zająć się podgrzewanymi fotelami.
Leżał już tyle czasu że trzeba było się zabrać za niego.enzoo pisze:no ładnie ładnie zazdroszcze klimatronica też u mnie by się przydał
Stety niestety ale tak i chyba na tym zostanieMaciek. pisze:W środku już prawie jak w B4.
Widzę że znowu się zaczyna ale na razie zostają .Maciek. pisze: Dawno nikt Ci tego nie pisał, ale ledy do wyrzucenia.
Bywasz w łódzkim?krzych900 pisze:Miejsce robienia zdjęć jakby znajome.
Wszystko ori tylko musiałem dorobić kawałek wiązki i maty wylądowały w moich fotelachkrzych900 pisze: Grzane fotele ori czy maty jakieś dokładane?
Nie mylisz siękrzych900 pisze:Czasem bywam. Jeśli się nie mylę i to miasto na A, to nawet niedaleko
DziękiDżejkob pisze:Kawał dobrej roboty z klimatronikiem.
Ja wszystko dostałem w bardzo śmiesznych pieniążkach tylko kawałka wiązki nie było więc dorobiłem do ori kostekDżejkob pisze: A kostki do foteli i regulacji podgrzewania miałeś czy sam dorobiłes?
[ Dodano: 2017-09-02, 10:56 ]
Mały schowek pod klime
A tak to świeci gdy jest ciemno