[B3/B4]Opis instalacji sterownika centralnego zamka z pilota
Sterownik to KE4. Wyjaśniam sprawę z firmą, która przesłała mi informacje, że czas przyciskania jest delikatnie dłuższy niż w przypadku klasycznych sterowników, ale nie powinien byc dłuższy niż 0.8 sek. U mnie mam wrażenie że jest dłużej, może coś się nie przestawiło w sterowniku na ten dłuższy sygnał. Jeszcze posprawdzam i nagram wideo dla sprzedawcy. Dam znać po weekendzie jak to sie u mnie zakończyło.
tu jest opcja tylko włóż zworkę lub ją wyjmij. Wyjęta - dłuższy sygnał i tak mam. Jak klikne krótko to słychać "pstryk" w sterowniku, ale drzwi się nie zamykają (nie mam elektrycznych szyb, to moge sprawdzić czy słychać sterownik). Zobaczę, co na to firma, od której kupiłem. Właściciel jest na prawdę w porządku i wykazał zainteresowanie.
Dam znać.
[ Dodano: 2017-09-08, 21:15 ]
Sprawa się sama rozwiązala. Po rozłączeniu napięcia i podłączeniu wszystko już działa jak należy.
Dam znać.
[ Dodano: 2017-09-08, 21:15 ]
Sprawa się sama rozwiązala. Po rozłączeniu napięcia i podłączeniu wszystko już działa jak należy.
-
- Forum Audi 80
Witam, mam problem z centralnym, zamontowałem sterownik i wszytsko działa ok, zamyka i otwiera z pilota, migacze działaja, jak sie otwiera czy zamyka kluczem tez jest ok, ale jak tak zamykam i otwieram kilka razy to po któryms razie jest cisza, nic sie nie dzieje - bezpieczniki ok, sterownik centralnego zamka dalej działa bo migacze migaja i słychać że w sterowniku cykanie.
Zeby wszytsko wróciło do normy to trzeba wyciągnąc bezpiecznik z centralnego i wsadzić spowrotem.
Zeby wszytsko wróciło do normy to trzeba wyciągnąc bezpiecznik z centralnego i wsadzić spowrotem.