Problem polega na tym że gdy na początku gdy wszedłem w posiadanie tego samochodu nie było w nim podświetlenia począwszy do zegarów, nawiewów, tablicy rejestracyjnej, popielniczki, schowka, bagażniku,światełka pod maską i światła wstecznego ale to inna sprawa wiec postanowiłem trochę poszperać i o dziwo w kilku miejscach zaczeło się świecić(czt. zegary, nawiewy, popielniczka i schowek) wszystko ładnie pięknie ale te podświetlenie nie jest równomierne, w niektórych miejscach pali się jaśniej w innych trochę mniej a w jeszcze innych wcale np. dzisiaj wyjąłem panele nawiewów i gdy włączyłem światło pozycyjne zapaliła się lampeczka po środku a po bokach się nie świeciły, a gdy zamieniłem miejscami środkową z lewą lampką paliła się lewa,chociaż jak je oglądałem to nie wyglądały na spalone, czy jednak są do wymiany?
Ps. Dorzucam zdjęcie zegarów http://www57.zippyshare.com/v/e9JWIUMQ/file.html i aktualnie wygląda to tak że od 0 do ok 80km/h nie ma wcale podświetlenia
[B4 2.0 ABT] Problem z podświetleniem tudzież z żarówkami?
-
- Forum Audi 80
[B4 2.0 ABT] Problem z podświetleniem tudzież z żarówkami?
Ostatnio zmieniony 04 sie 2017, 08:17 przez LubieCiasteczka, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80