[80 B4 Avant 1Z] Biała strzała by Enzoo + Avant 2.3 Quattro
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
Onlineenzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Nadwozie: Avant
oryginalne hellaRoman_S pisze:Wygląda jak trzeba, białe audi najładniejsze Halogeny masz ori czy chinole? Pytam bo u siebie mam chinole, przyciemniane i też swiecą jak u Ciebie ( nie obraź się ale dosyć słabo )
nie chce narazie drogie są dlatego jest też pewien misterny plan związany bardzo z modelem jaki miałem jako pierwsze autojuba pisze:ładnie to wygląda, ja juz sie nie mogę doczekać tego zderzaka u siebie. Trzeba na poważnie szukać zdespolakow albo soczewek
-
Onlineenzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Nadwozie: Avant
tak ale to rozmowa była tylko tak o bo pracuje już mam inna fajniejszą a najlepsze jest to że to się stało na skrzyżowaniu nikt dosłownie nikt się nie zatrzymać zapytać czy pomóc tylko jedna dziewczyna i w dodatku ładna pomogła mi zepchnąć na bok aut tylko żałuje że nie wziąłem numer aby zaprosić na kawe w ramach podziękowania teraz z takich napraw to mnie czekają tuleje tylniej belki gdzie wkładam poliuretan no i wymiana oleju i uszczelnienie krucca odmy obok podstawy filtruPieterB pisze: jak to mówiom, złośliwość rzeczy martwych ale mam nadzieję że rozmowa poszła dobrze