Zmiany na dobre wiosna się zbliża, więc liczę, że uda się ustawić w większym gronie bo parę 80tek z Białegostoku i okolic mamy tu na forum i zrobimy mały 80tkowy spot
matii62 pisze:Zmiany na dobre wiosna się zbliża, więc liczę, że uda się ustawić w większym gronie bo parę 80tek z Białegostoku i okolic mamy tu na forum i zrobimy mały 80tkowy spot
koncept był trochę inny,ale nie wyszło i zostawiłem tak : D
[ Dodano: 2017-06-06, 21:41 ]
audi wciąż się tacza do przodu i nabija kilometry
kombinowałem trochę z lampami color edition ale folia była zbyt jasna więc chwilowo odpuściłem
wymieniłem amorki z przodu na kyb
wymieniłem poduszkę pod skrzynią na febiego
uszczelka pod deklem
[ Dodano: 2017-08-02, 22:43 ]
witam wszystkich,jak narazie audi wciąż śmiga. Przeszło proces glinkowania i woskowania woskiem soft99
coś tam się błyszczy,efekt zrzucania wody też jest niezły niestety strasznie kurz się lepi do tego wosku.
doszły też nowe fotele na przód ponieważ wcześniej z przodu miałem beżowy fotel kierowcy z nałożonym pokrowcem udało się dorwać cały komplet. kierowcy trochę wysiedziany ale nigdzie nie przetarty,nawet na boku
doszły też dodatkowe zegarki :
na koniec nowy filterek powietrza i drugi już czujnik temperatury wody
myślę że niedługo powinna wpaść trójramienna kierownica,w zimę malowane będą felgi: środek czarny połysk i polerowany rant.
U mnie tak samo. Do tej pory miałem EPS-y, teraz zakupilem MEYLE - zobaczymy ile pożyje. W ciągu 4 lat to już będzie 3 czujnik. Orientujesz się ile w aso kosztuje?
Szary bez zniżek 184 zł., ale cena może być różna w innych ASO. Niebieski 98 zł.
Zmiana kierownicy bardzo na plus. Moim zdaniem poprzednie kierunkowskazy "a'la USA" ładniej wyglądały.
a nie wiem już własnie co z tymi kierunkowskazami,wkurzę się i białe znowu zamontuje miałem przez chwilę chęć na zespolaki ale robić front v6 to teraz koszta około 800 złoty lekką ręką